Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,5 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,5 62 reviews

  • Avatar VisualHolland ★★★★★ een jaar geleden
    Absolutely fantastic service, the personnel is honest and does not overpromise.My partner and I ordered a Chesterfield couch here, which at first appeared to be … Lees hele review undeliverable at the very last moment. However, Nostalgiepalast managed to make another couch available to us, which was delivered a couple of days later.The delivery driver was of great help with bringin the couch into our apartment, through a narrow 30s stairwell.Well done!
  • Avatar Jenny Grundei ★★★★ een jaar geleden
    Wer das Besondere sucht ,wird hier bestimmt fündig
  • Avatar Mario Geiken ★★★★★ een jaar geleden

sterren
Elke dag geopend

Chesterfield Oorfauteuil

Toont alle 6 resultaten

  • Chesterfield OorfauteuilE

    1.349 1.133,61 excl. btw In winkelmand

Chesterfield oorfauteuil kopen?

Bij Nostalgiepalast vindt u een mooi assortiment Chesterfield oorfauteuils. Naast onze selectie Chesterfield banken vindt u onder de categorie stoelen nu dus ook wonderschone Chesterfield fauteuils.

Wat maakt een chesterfield nou zo mooi? De belangrijkste factor bij chesterfield meubels is de gecapitonneerde bekleding. Dit betekent dat de bekleding op meerdere plekken is bevestigd met (druk)knopen waardoor hoogteverschillen verschijnen in de bekleding. Dit is op elk meubelstuk toegepast, dus uiteraard ook op de Chesterfield oorfauteuil.

We hebben de Chesterfield fauteuils in verschillende kenmerkende kleuren. Het leer dat gebruikt wordt voor de bekleding is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor dit een verhoogde levensduur geniet. Wellicht lijken de fauteuils van hoge aanschafwaarde te zijn, maar mede door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen verdient dit zich met de tijd terug. De meubels zullen namelijk jarenlang meegaan. Uiteraard dient u uw leren meubels wel te onderhouden. Dit kan door ze bijvoorbeeld in te smeren met speciale ledercreme. Dit zorgt ervoor dat het leer niet uitdroogt.

Wat is een chesterfield oorfauteuil?

De term chesterfield heeft u vast vaak voorbij zien komen in uw zoektocht naar het perfecte zitmeubel.  Maar wat is een Chesterfield of Chesterfield oorfauteuil precies? Chesterfield kenmerkt zich door de gecapitonneerde bekleding. Dat houdt in dat de bekleding op meerdere plekken is vastgemaakt met bijvoorbeeld een knoop waardoor er een soort ‘gewatteerde’ look ontstaat. Deze is kenmerkend voor de Chesterfield meubels. Chesterfield is overigens een stijl en geen merk. Veel mensen denken dat dit een merk is, maar in principe is iedereen vrij om een Chesterfield oorfauteuil te maken.

Echte eye catchers en heerlijk zitcomfort

De chesterfield oorfauteuils zijn te vinden in allerlei kleuren, formaten en stijlen. Hierboven is ons assortiment en huidige voorraad te vinden.

Nog veel meer dan chesterfield oorfauteuils

In het uitgebreide assortiment van Nostalgiepalast vindt u nog veel meer prachtige meubelen naast de chesterfield oorfauteuils die u aantreft op deze pagina. In onze 8000 vierkante meter grote winkel vindt u meubelen in een breed scala aan categorieën. We hebben een groot assortiment aan meubelen voor bijvoorbeeld:

Ook als zakelijke partner bent u harte welkom bij ons. We hebben namelijk een uitgebreid assortiment winkelinrichting en onze specialiteit: horecameubels. Van bars tot vloeren en lambrisering: in onze winkel staat alles voor u opgesteld zodat u direct een indruk krijgt van bijvoorbeeld een barmeubel met de perfecte barkrukken.