Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,5 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,5 62 reviews

  • Avatar VisualHolland ★★★★★ een jaar geleden
    Absolutely fantastic service, the personnel is honest and does not overpromise.My partner and I ordered a Chesterfield couch here, which at first appeared to be … Lees hele review undeliverable at the very last moment. However, Nostalgiepalast managed to make another couch available to us, which was delivered a couple of days later.The delivery driver was of great help with bringin the couch into our apartment, through a narrow 30s stairwell.Well done!
  • Avatar Jenny Grundei ★★★★ een jaar geleden
    Wer das Besondere sucht ,wird hier bestimmt fündig
  • Avatar Mario Geiken ★★★★★ een jaar geleden

sterren
Elke dag geopend

Zakelijke klanten

Wij zijn uw competente partner als het gaat om het renoveren van uw gastronomie- of winkelinrichting. Onze interieurinrichting is gespecialiseerd in de uitrusting van de gastronomie en de horeca. Het is ontworpen, gebouwd en geassembleerd in samenwerking met klant, gespecialiseerde consultants en onze timmerlieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod voor een individueel ontwerp op basis van uw wensen en ideeën.

Bezoek ook eens onze pagina onze klanten. Hier vindt u een breed scala aan ideeën, speciaal voor zakelijke klanten. Of het nu gaat om een hotel of modewinkel, café of tattooshop; onze selectie is voor bijna elke gelegenheid geschikt. 

Commercieel en gastronomie

Stijlvol meubilair voor winkel en gastronomie . Wij bieden de juiste oplossing voor elk object. Leverbaar in gewenste stijl, kleur en afmeting.

Toonbanken en barren zijn gemaakt van massief hout met verfijnde gravures en/of ornamenten aan de voorzijde. Tevens is het mogelijk deze uit te rusten met spiegels. Maak indruk op uw gasten met een stijlvolle bar of toonbank; Creëer een plek waar uw gasten graag wat langer willen blijven. Of het nu gaat om een bed&breakfast, boetiek, pension, hotel, restaurant, ijssalon, winkel of privé-woning; ons meubilair is geschikt voor elke toepassing.

Ontwerpmogelijkheden

Onze meubelen zijn gemaakt van massief hout en verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten. Geheel aangepast naar uw wens. Overtuig uzelf van de verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden. Geverfd of gekleurd, antiek of modern; Nostalgiepalast Nordhorn ontwerpt het meubilair naar uw voorkeur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bekijk ook eens ons uitgebreide assortiment bestaande uit accessoires, tafels, stoelen, barkrukken, statafels, lampen, decoratie en nog veel meer voor winkel en gastronomie.

Onze medewerker, de heer Patrick Korte staat u graag te woord via onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 0049 5921-3083840-10 

E-mail: patrick@nostalgie-palast.de

Contact

Geïnteresseerd in een bar op maat, een horeca- of winkelinrichting of heeft u andere wensen? Laat het ons weten!