Balustrades

Resultaat 1–30 van de 35 resultaten wordt getoond

Balustrades in allerlei soorten en maten

Bij Nostalgiepalast vindt u een prachtig aanbod balustrades. Wij zijn namelijk speciaal voor u op zoek gegaan naar de meest authentieke en in goede staat verkerende balustrades. U vindt ons uitgebreide aanbod balustrades hierboven.

Van hout tot steen of metaal, balustrades voor elke setting

Een balustrade kan sfeerbepalend zijn wanneer deze juist wordt gebruikt. Zo kan een statige, strakke balustrade een luxe look geven en waarbij een houten balustrade een meer authentieke look geeft.

Omdat Nostalgiepalast een uitgebreid aanbod antieke meubelen heeft, kunnen antieke balustrades ook niet ontbreken. Deze zijn professioneel verwijderd en worden zorgvuldig opgeslagen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat wij u enkel de beste stukken aan kunnen bieden.

Nog veel meer oude bouwmaterialen

U vindt bij Nostalgiepalast nog veel meer oude bouwmaterialen naast balustrades. Wij zoeken stad en land af op zoek naar de mooistee materialen zodat u uw bouwproject een authentieke look kunt geven. Naast de balustrades vindt u in onze webshop en fysieke winkel de volgende artikelen:

  • Ramen
    Prachtige oude ramen zorgen voor een authentieke ervaring aan elk project. Ook als decoratief item zijn deze te gebruiken. Neem ook eens een kijkje tussen de oude glas-in-lood ramen.
  • Oude deuren
    Onze oude deuren komen uit de hele wereld. Ga voor een oriëntaalse deur of een klassieke Duitse.
  • Zuilen
    U vindt ook een select aanbod van oude zuilen. Echte smaakmakers die als decoratief object ingezet kunnen worden.

Op zoek naar nieuwe meubelen? Ook die vindt u bij Nostalgiepalast

Ook voor het stijlvol inrichten van uw woning bent u bij Nostalgiepalast aan het juiste adres. U vindt in onze 8000 vierkante meter grote winkel namelijk een uitgebreid assortiment met nieuwe en antieke meubelen. Van banken tot tafels naar verlichting. Op zoek naar tuinartikelen of tuinmeubilair? In ons buitengedeelte en de beeldentuin vindt u prachtig beelden.