Transport & Verzending

Transport Nederland
Gratis transport binnen Nederland en Duitsland (eilanden uitgezonderd).

Afhaalprijzen

Het transport van de artikelen in de categorie ‘Afhaalprijzen’ is alleen mogelijk tegen een meerprijs en na bezichtiging bij Nostalgiepalast Nordhorn.

Internationaal transport

Internationaal transport op aanvraag via patrick@nostalgie-palast.de

Verzendvoorwaarden Nostalgiepalast Nordhorn

Wij doen ons uiterste best om de door u bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren. Onze persoonlijke bezorgservice voorkomt de kans op beschadigingen tijdens de levering. Om de leverkosten zo laag mogelijk te houden en het milieu minder te belasten, plannen wij meerdere leveringen per rit. Mogelijk kan dit vertraging opleveren in de levertijd. Als het door u gekochte artikel voorradig is, wordt het na ontvangst van betaling binnen 15 werkdagen geleverd. Van artikelen die niet voorradig zijn, ontvangt u de levertijd telefonisch of per e-mail. Wij verzoeken u vriendelijk eventuele bijzonderheden die onze chauffeurs onderweg tegen kunnen komen (in de buurt van uw bezorgadres), voorafgaand aan de levering te melden. Zo kunnen wij indien nodig passende maatregelen kunnen nemen. Het opbouwen van meubels is niet inbegrepen bij levering. Eventuele ontstane schade die is aangebracht door onze chauffeurs tijdens het naar binnen dragen van de meubels, valt onder het risico van de klant. Wij contacteren u telefonisch om een afspraak te maken betreft de levering. Het is daarom van belang dat u ons, na aankoop, voorziet van een telefoonnummer. Zonder een telefoonnummer kunnen wij helaas niet leveren.

  • Vragen over transport worden telefonisch of per e-mail door de heer Patrick Korte beantwoord.
  • Bezichtiging en het afhalen van een artikel (wat tot 30% korting kan opleveren) op locatie Nostalgiepalast Nordhorn is mogelijk. Gelieve contact op te nemen of het artikel nog voorradig is.
  • Levering geschiedt tot aan de deur, indien er hulp aanwezig is, kunnen wij helpen bij het naar binnen dragen of opbouwen van het artikel.
  • De artikelen kunnen ook binnen 7 dagen afgehaald worden.
  • Kosteloos transport binnen Nederland en Duitsland met uitzondering van Nederlandse en Duitse eilanden.
  • Indien niet aanwezig zoals afgesproken op de dag van de levering, komt de nieuwe levering voor rekening van de klant.

Vragen met betrekking tot levering of transportkosten kunt u stellen aan de heer Patrick Korte via onderstaande gegevens:
E-mail: patrick@nostalgie-palast.de
Telefoon: 0049 5921 3083 840-10