Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Transport & Verzending

Transport Nederland

Gratis transport binnen Nederland en Duitsland (eilanden uitgezonderd).

Afhaalprijzen

Het transport van de artikelen in de categorie  ‘Afhaalprijzen’ is alleen mogelijk tegen een meerprijs en na bezichtiging bij Nostalgiepalast Nordhorn.

Internationaal transport

Internationaal transport op aanvraag via patrick@nostalgie-palast.de

Verzendvoorwaarden Nostalgiepalast Nordhorn

Wij doen ons uiterste best om de door u bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren. Onze persoonlijke bezorgservice voorkomt de kans op beschadigingen tijdens de levering. Om de leverkosten zo laag mogelijk te houden en het milieu minder te belasten, plannen wij meerdere leveringen per rit. Mogelijk kan dit vertraging opleveren in de levertijd. Als het door u gekochte artikel voorradig is, wordt het na ontvangst van betaling binnen 15 werkdagen geleverd. Van artikelen die niet voorradig zijn, ontvangt u de levertijd telefonisch of per e-mail. Wij verzoeken u vriendelijk eventuele bijzonderheden die onze chauffeurs onderweg tegen kunnen komen (in de buurt van uw bezorgadres), voorafgaand aan de levering te melden. Zo kunnen wij indien nodig passende maatregelen kunnen nemen. Het opbouwen van meubels is niet inbegrepen bij levering. Eventuele ontstane schade die is aangebracht door onze chauffeurs tijdens het naar binnen dragen van de meubels, valt onder het risico van de klant. Wij contacteren u telefonisch om een afspraak te maken betreft de levering. Het is daarom van belang dat u ons, na aankoop, voorziet van een telefoonnummer. Zonder een telefoonnummer kunnen wij helaas niet leveren. – Vragen over transport worden telefonisch of per e-mail door de heer Patrick Korte beantwoord. – Bezichtiging en het afhalen van een artikel (wat tot 30% korting kan opleveren) op locatie Nostalgiepalast Nordhorn is mogelijk. Gelieve contact op te nemen of het artikel nog voorradig is. – Levering geschiedt tot aan de deur, indien er hulp aanwezig is, kunnen wij helpen bij het naar binnen dragen of opbouwen van het artikel. – De artikelen kunnen ook binnen 7 dagen afgehaald worden. – Kosteloos transport binnen Nederland en Duitsland met uitzondering van Nederlandse en Duitse eilanden. – Indien niet aanwezig zoals afgesproken op de dag van de levering, komt de nieuwe levering voor rekening van de klant.

Vragen met betrekking tot levering of transportkosten kunt u stellen aan de heer Patrick Korte via onderstaande gegevens: E-mail: patrick@nostalgie-palast.de

Telefoon: 0049 5921 3083 840-10