Kroonluchters

Resultaat 1–30 van de 57 resultaten wordt getoond

Kroonluchters in allerlei soorten en maten

Bij Nostalgiepalast vindt u kroonluchters in allerlei soorten en maten. U vindt een brede selectie aan verlichting, daar mogen uiteraard ook kroonluchters niet in ontbreken. Van modern en klassiek tot strak tot elegant.

Kroonluchters stralen luxe uit

Een kroonluchter was in het verleden een teken van status en rijkdom. Wie een kroonluchter kon betalen, liet zien dat zij genoeg geld hadden voor luxe decoratieve objecten. Gelukkig zijn tijden veranderd en zijn kroonluchters momenteel voor iedereen toegankelijk. Ondanks de prijsverlaging behouden ze wel de allure van toen. Een imposante verschijning in bijvoorbeeld uw entree. Het eerste wat uw gasten zullen zien wanneer ze omhoog kijken zal de prachtige kroonluchter zijn. Een mooiere eerste indruk bestaat niet. De prachtige kristallen of glazen elementen weerspiegelen het licht uit de tientallen peertjes die de kroonluchter rijk is. De gehele kamer zal verlicht zijn door een elegant en ietwat speels schouwspel. Een lichte bries door de kamer zal de hangende elementen doen bewegen waardoor de lichtjes zich dansend door de ruimte bewegen.

Specifieke kroonluchters voor specifieke ruimtes

Elke soort en maat kroonluchter heeft een eigen ‘functie’. Zoals al eerder benoemd heten bepaalde kroonluchters uw gasten welkom in uw entree of hal, deze zijn voornamelijk als decoratie ingezet. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van een kroonluchter boven de eetkamertafel? Een mooie, lange eetkamertafel dient bij een gezellig diner goed verlicht te zijn om uw gasten uw heerlijke maaltijd voor te schotelen. Dit betekent dat de kroonluchter niet enkel mooi dient te zijn, maar ook functioneel; u heeft immers voldoende en niet afleidend licht nodig tijdens het diner.

Juist voor de verlichting van een gehele ruimte is een kroonluchter uitermate geschikt. Doordat ze in 360 graden rondom verlichten, zal de gehele ruimte beïnvloed worden door het prachtige licht van de kroonluchter.

Kroonluchters met kristal

De mooiste kroonluchters zijn die met kristal. kristal zorgt ervoor dat het licht wat in de verschillende hangertjes valt, mooi verspreid wordt. Het kan zelfs voor een mooi regenboogeffect zorgen op de manier hoe het licht door de hangertjes wordt gebroken. Kroonluchters met kristal zijn in de regel duurder dan die met glas. U vindt bij Nostalgie Palast kroonluchters met zowel kristallen als glazen hangers. Vraag onze medewerkers om het verschil te laten zien waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken.

Kom de kroonluchters ervaren bij Nostalgiepalast

Nostalgiepalast heeft een winkel en showroom van 8000 vierkante meter groot. We hebben tientallen kroonluchters voor u opgehangen in verschillende settings. Zo kunt u ze ervaren in alle pracht die zij bieden. Onze winkel is 7 dagen in de week geopend. U bent dus van harte welkom aan de Bornestrasse 15 in Nordhorn,  1 kilometer over grens met Duitsland. Online bestellen? Dat kan ook. We bieden op de meeste producten zelfs gratis verzending. Lijkt het alsof onze kroonluchters niet op voorraad zijn? Bel ons op +49 (0)5921 – 72 87 556 en onze Nederlandse collega’s staan u graag te woorden. Uiteraard is het ook mogelijk om ons een mailtje te sturen: info@nostalgie-palast.de. Wij zullen u de precieze beschikbaarheid en levertijd van onze kroonluchters kunnen vertellen.

Nog veel meer dan enkel kroonluchters

Bij Nostalgiepalast vindt u nog veel meer meubels dan enkel kroonluchters. In onze 8000 vierkante meter grote winkel vindt u namelijk oneindig veel inspiratie voor uw woonkamer, eetkamer en keuken. Naast dat wij al meer dan 20 jaar specialist zijn in de handel van antieke meubelen, vindt u ook meubels die de laatste trends volgen. Zo bent u vast bekend met mangohouten meubelen. Deze schitterende houtsoort is een toevoeging aan ieder interieur. Maar neem zeker ook eens een kijkje tussen onze tafels, banken, kasten en klepbanken.

Ook voor de professional heeft Nostalgiepalast een zeer uitgebreid aanbod. Zo vindt u een uniek aanbod houten barren, een uitgebreide selectie barkrukken en verlichting. Wij leveren onze barren direct uit voorraad, wat betekent dat u binnen de kortste keren al een bar heeft staan. Ook voor een huisbar bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom dus snel langs bij Nostalgiepalast. U vindt ons net 1 kilometer over de Nederlands/Duitse grens. We zijn 7 dagen in de week geopend. Ondanks dat onze winkel zich in Duitsland bevindt, spreekt ons winkelpersoneel gewoon Nederlands, zodat ze u goed te woord kunnen staan en van dienst kunnen zijn.

Veel gestelde vragen

Ik wil een kroonluchter aanschaffen. Waar moet ik op letten?

Kroonluchters zijn erg groot en kunnen daardoor zwaar zijn. Houd er daarom rekening mee dat de kroonluchter wel opgehangen kan worden op de gewenste plek en aan het specifieke ophangpunt.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn kroonluchter in mooie staat blijft?

Door de kroonluchter af en toe af te stoffen blijft deze lang mooi en zullen de hangende elementen blijven schitterend.

Is het mogelijk om de kroonluchters te bekijken in een showroom?

In onze showroom hangen tientallen verschillende kroonluchters. Zo krijgt u een goed beeld van de grootte en stijl van onze kroonluchters. Onze showroom is 7 dagen in de week geopend.

Ik wil graag een kroonluchter bestellen. Kan deze thuis bezorgd worden?

Ja, het is mogelijk om uw kroonluchter te laten bezorgen. Wanneer u deze online bestelt, leveren wij deze gratis. Niet online beschikbaar? Vraag naar de mogelijkheden.

Wat is het verschil tussen een bol kroonluchter en een zakvorm kroonluchter?

De vorm van een bol kroonluchter is, zoals de naam al doet vermoeden, een ronde bol. Deze heeft vaak geen armen. Een zakvorm kroonluchter is hoge kroonluchter met een wat uitgezakte vorm. Het lijk alsof er een zak onder de kroonluchter hangt.