Tafellampen

Toont alle 18 resultaten

Prachtig aanbod nieuwe tafellampen

Bij Nostalgie Palast vindt u een prachtig aanbod tafellampen. Ons assortiment is volledig afgesteld op de wensen van onze klanten. Daarom vindt u tafellampen is klassieke stijl, maar ook lampen die meer bij tijds zijn, zoals in de populaire industriële stijl. Wist u dat wanneer u een tafellamp op onze website bestelt, u geniet van gratis verzending?

Uitgebreide selectie Tiffany tafellampen

Een snelle blik door ons assortiment leert al snel dat ons assortiment een grote selectie Tiffany tafellampen bevat. Deze tafellampen zijn al jaren een ware hit in verschillende huishoudens. De lampen zijn voorzien van verscheidene stukken gekleurd glas. Deze stukjes vormen vaak verschillende taferelen. Zo is de bloemenserie van deze tafellampen zeer populair. Ook de lampen waarin verschillende dieren in te zien zijn zijn een graag geziene gast op menig tafel.

De Tiffany tafellampen worden met de hand gemaakt door de stukken glas op een patroon neer te leggen om deze vervolgens met stukjes lood aan elkaar te maken. Door dit handwerk is elke lamp uniek.

Unieke industriële tafellampen

Naast onze Tiffany collectie vindt u ook een uniek aanbod industriële tafellampen. Deze lampen zijn kleine versies van onze grote vloerlampen. Sommige lampen zijn voorzien van een driepoot. Op de driepoot is een authentieke lamp gemonteerd. De lampen doen sterk denken aan de industrie lampen die werden gebruikt in de fabrieken uit de jaren 60.

Nog veel meer dan tafellampen

In ons assortiment vindt u nog veel meer dan deze grote en kleine tafellampen. Onze winkel is namelijk 8000 vierkante meter groot en u vindt daar duizenden verschillende meubels. Van oud tot nieuw, van de woonkamer tot de eetkamer. Maar wist u ook dat wij specialist zijn in bijvoorbeeld barkrukkenbars maar dat wij ook ook kunnen voorzien van uw winkelbenodigdheden. Zo vindt u een uitgebreid aanbod toonbanken en winkelkasten in onze selectie.