Oude bouwmaterialen

Resultaat 1–30 van de 163 resultaten wordt getoond

Prachtig assortiment oude bouwmaterialen

Bent u op zoek naar oude of antieke bouwmaterialen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nostalgiepalast Nordhorn beschikt over een ruim assortiment antieke en oude bouwmaterialen. Te gebruiken voor huis, tuin en horeca. Onze oude en antieke bouwmaterialen worden vaak gebruikt om historische panden te renoveren of weer in originele staat te brengen.

Soorten oude bouwmaterialen

Ons assortiment oude bouwmaterialen is zeer uitgebreid. Denk hierbij aan:

U bekijkt het huidige assortiment online. Het meest actuele aanbod vindt u altijd in onze showroom. Ons assortiment wisselt vaak en wordt constant aangevuld. Het is daardoor goed mogelijk dat nog niet alle artikelen in onze webshop te zien zijn.

Oude bouwmaterialen voor winkel & horeca

Onze oude bouwmaterialen worden ook veel gebruikt voor de inrichting van winkels en horecagelegenheden. Heeft u hulp nodig bij uw inrichting? Informeer dan naar de mogelijkheden betreft interieurinrichting. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het opleveren van complete winkel- en horecaprojecten. We verwerken in deze inrichtingen veel oude bouwmaterialen. Bekijk enkele voorbeelden van onze tevreden klanten.

Gratis levering van uw bouwmaterialen

Oude bouwmaterialen zijn vaak zwaar of groot en niet zo gemakkelijk te vervoeren. Gelukkig kunt u gebruikmaken van onze gratis vervoersservice. Wij beschikken over een eigen wagenpark en leveren uw oude bouwmaterialen gratis bij u thuis. Gratis levering in heel Nederland en Duitsland, m.u.v. de Nederlandse en Duitse eilanden, artikelen in de categorie aanbiedingen en afhaalprijzen.

Toch liever gebruikmaken van eigen vervoer en uw oude bouwmaterialen direct meenemen? Dat kan! Daarbij profiteert u ook nog eens van een mooie afhaalkorting. Informeer naar de voorwaarden.

Nog een veel groter assortiment

Bij ons, Nostalgiepalast vindt u een groot assortiment antieke meubelen, maar vindt u ook alles voor een prachtige moderne inrichting. Een groot aanbod tafels en stoelen, schitterende verlichting en decoratie. In onze 8000 vierkante meter grote winkel kunt u uw ogen uit. Ook voor de zakelijke klant is er veel te vinden. Wat dacht u van het feit dat wij tientallen barren hebben staan. Van huisbar tot wel 9 meter, voor elke locatie hebben wij een geschikte bar staan. Op zoek naar een bar op maat? Ook dat is mogelijk!

Heeft u een winkel? Neem dan een kijkje in ons assortiment winkelkasten en toonbanken. Ook deze zijn op maat verkrijgbaar.

Waar vindt u ons?

Onze showroom is te vinden in Nordhorn (DE), aan de Bornestrasse 15. Direct achter de Mediamarkt en op slechts vijf minuutjes afstand van de Nederlandse grens. Parkeren is gratis en de koffie staat altijd klaar. 7 dagen per week staan onze specialisten tot uw dienst.

Meer routeinformatie en informatie over onze openingstijden vindt u op de contactpagina