Landelijk Wonen

Resultaat 1–30 van de 111 resultaten wordt getoond

Landelijke meubels kopen doe je bij Nostalgiepalast

Wanneer u op zoek bent naar landelijke meubels dan bent u bij nostalgiepalast aan het juiste adres. U vindt er namelijk een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende meubelen. Naast ons grote online assortiment vindt u in onze 8000 vierkante meter grote winkel nog veel meer landelijke meubels.

Wat zijn landelijk meubels?

Wat deze meubels landelijk maakt is het volgende: landelijke meubels zijn meubels die doorgaans witte of licht grijze kleuren zijn geproduceerd. De lichte kleuren zorgen voor een fijne ruime look en stralen gezelligheid uit. De landelijke meubels zijn bijna exclusief van hout gemaakt. Ook dit geeft een natuurlijk en vertrouwd gevoel waardoor er een huiselijke sfeer ontstaat. Daarnaast kenmerken de meubels in landelijke stijl zich door simpele en elegante vormen. Weinig poespas en een ronding hier en daar zorgen voor een rustig geheel. De kenmerkende ronding is vooral terug te zien bij de tafels. Hierbij zijn de pootjes mooi gebogen.

Verschillende soorten landelijke meubels

Onze meubels landelijke stijl zijn te verkrijgen in verschillende soorten. Hieronder staat een kleine grijp uit dit assortiment.

 • Landelijke tafels
  Veruit het grootste aanbod vindt u tussen de landelijke tafels. Deze tafels zijn voorzien van witte pootjes die een mooi geboogde vorm hebben. Het tafelblad is een natuurkleur met soms een lak- of waslaag ter bescherming van het hout. De meest gebruikte houtsoort is massief grenenhout.
 • Landelijke dressoirs
  Prachtige landelijke dressoirs in dezelfde kleurstelling als onze tafels. Enkele zijn voorzien van mooie louvre deurtjes, maar de meeste zijn met een mooie uitsnede in het houtwerk.
 • Landelijke kasten
  Onze landelijke kast zijn prachtig ogende kasten met voldoende opbergruimte. De open vakken zijn ook zeer geschikt om decoratieve items in neer te zetten voor de sfeer extra kracht bij te zetten.

Zo is te zien dat het mogelijk is om met de meubels van Nostalgiepalast uw gehele inrichting te stijlen naar meubels landelijke stijl. In onze winkel vindt u naast onze meubels ook veel decoratieve items die bijpassend zijn voor de robuuste landelijke meubels.

Nog veel meer dan landelijke meubels

Bij Nostalgiepalast vindt u nog veel meer dan landelijke meubels. In Nordhorn, net over de Duitse grens van Denekamp (Overijssel). Onze winkel is 8000 vierkante meter groot, de kans is dus groot dat u wel iets vindt wat u aanspreekt. Wij staan bekend om ons grote aanbod antieke meubelen. Daarom kunnen wij onszelf ook met trots de grootste antiekwinkel van Europa noemen. We nemen u graag mee door onze winkel en geven op deze pagina een kleine glimp van onze duizenden verschillende artikelen. Wist u dat wanneer u online winkel, u geniet van gratis verzending? Wij verzenden onze artikelen door heel Nederland, België én Duitsland.

 • Antieke kasten
  Nostalgiepalast staat bekend om de uitgebreide selectie antieke meubelen. Zo vindt u in ons aanbod een grote selectie antieke kasten. In onze professionele werkplaats worden de kasten grondig gecontroleerd op beschadigingen en zonodig hersteld. Op deze manier kunnen wij u kwalitatief hoogwaardige meubelen aanbieden waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen.
 • Antieke klepbanken
  Een prachtige toevoeging aan bijvoorbeeld uw eetkamer: een van onze antieke klepbanken. De klepbanken zijn allemaal in originele staat en voorzien een prachtige verflaag. De banken zijn dubbel zo handig, want ze dienen niet alleen als een mooi zitoppervlakte, maar ook als opbergobject. Het zitoppervlakte kan namelijk opgeklapt worden waardoor er een opberg ruimte zichtbaar wordt.
 • Nieuwe meubelen
  Ook voor nieuwe meubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Een groot aanbod aan banken, tafels en stoelen. In allerlei verschillende stijlen, soorten en maten vindt u voor iedere inrichting wel wat. Waar u bij veel bedrijven soms weken moet wachten tot u kunt genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe tafel, leveren wij direct uit voorraad. Online besteld? Dan heeft u uw nieuwe meubelstuk al binnen 14 werkdagen in huis.