Boekenkasten

Resultaat 1–30 van de 76 resultaten wordt getoond

Wat is een boekenkast?

Een boekenkast is een echte blikvanger voor in uw woonkamer. Dé perfecte kast om uw boeken in op te bergen. Een uitgebreide collectie boeken of mooie woonaccessoires verstopt u natuurlijk niet achter gesloten deuren.

Een boekenkast is een grote, hoge boekenkast waarvan de bovenkast open is. De ruimte is opgedeeld in verschillende compartimenten, voorzien van planken. De bovenzijde is ook voorzien van een reling, waaraan een trap bevestigd is. Deze trap is eenvoudig te verplaatsen, zodat u heel gemakkelijk bij al de delen van de kast kunt. De reling is tevens te gebruiken om andere decoraties aan te bevestigen.

De onderzijde van de boekenkast biedt nog meer opbergruimte voor spullen die niet meteen in het oog moeten springen. De onderzijde is uitgerust met deurtjes en lades of uittrekbare werkbladen.

Boekenkast als winkelkast

Onze boekenkasten zijn ook erg populair onder winkeliers. Een boekenkast is namelijk ook erg geschikt als winkelkast. U breidt uw kast gemakkelijk uit met een van onze (bijpassende) toonbanken/togen. Bekijk al onze artikelen op het gebied van winkelinrichting hier.

Maten, modellen & kleuren boekenkasten

Onze boekenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, maten en kleuren.

Al vanaf 2,00 m breed vindt u een boekenkast die past in uw interieur. Liever iets groters? Geen probleem. Onze standaardmodellen reiken tot maar liefst 4,00 m breed.

De verschillende houtsoorten en houtkleuren bieden voor ieder wat wils. Donker mahonie voor een klassieke look? Of een landelijke uitstraling met massief teak? Bij ons vindt u het allemaal. Wist u trouwens dat alle houtsoorten te leveren zijn in kleur naar wens?

Boekenkast op maat

Kunt u in ons standaardassortiment niet vinden wat u zoekt? Kies dan voor een boekenkast op maat. Geheel samengesteld naar uw wensen.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden? Breng een bezoek aan onze showroom in Nordhorn. Slechts 1km vanaf de Nederlandse grens. Nostalgiepalast Nordhorn biedt u maar liefst 8000² aan woonideeën. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Routeinformatie en onze ruime openingstijden vindt u hier.