Chesterfield stoelen

Resultaat 1–30 van de 54 resultaten wordt getoond

Bent u op zoek naar een Chesterfield stoel of fauteuil? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nostalgiepalast Nordhorn beschikt over een zeer uitgebreide collectie Chesterfield zitmeubels. Stoelen, banken, hockers, et cetera.

Wat is een Chesterfield stoel?

Chesterfield is een meubelstijl die al ruim tweehonderd jaar vele huiskamers domineert. De uit Engeland afkomstige meubels herkent u aan de typische uitstraling. Chesterfield stoelen en banken zijn gemaakt van echt leder, hebben een genagelde voorzijde en ingeslagen knopen verbonden met een ruitpatroon. Chesterfield stoelen en banken zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Van stoel tot extra grote bank, van roze tot traditioneel bruin. Een Chesterfield past in ieder interieur.   Klanten denken vaak dat Chesterfield een merk is. Dat is echter niet waar. Chesterfield is een meubelstijl, die ontstond in Engeland. Door de populariteit zijn er wereldwijd inmiddels vele fabrikanten van deze meubelstijl.  

Hoe herken ik een echte Chesterfield stoel?

  Zoals bovenstaand al genoemd, is Chesterfield geen merk, maar een meubelstijl. In principe kunt u dus geen ‘neppe’ Chesterfield kopen. Wel is er een groot verschil in kwaliteit Chesterfields. Onze Chesterfield stoelen en banken zijn afkomstig van fabrikanten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Hiervoor worden alleen de beste leersoorten gebruikt. Deze meubels staan dan ook garant voor tientallen jaren plezier.  

Onderhoud Chesterfield stoel

  We krijgen vaak de vraag: ‘Hoe onderhoud ik mijn Chesterfield meubel?’ Dat is vrij simpel. Het leer onderhoudt u met een speciale ledercreme. Deze ledercremes zijn verkrijgbaar in onze showroom. Onze medewerkers geven u graag advies.  

Chesterfield gratis geleverd!

  Dat leest u inderdaad helemaal goed. Bij aankoop van uw Chesterfield meubel, krijgt u de levering helemaal gratis. Levering binnen heel Nederland en Duitsland. Met uitzondering van de Nederlandse en Duitse eilanden, artikelen in de categorie afhaalprijzen en afgeprijsde artikelen.   Wilt u uw Chesterfield stoel liever direct mee naar huis nemen? Ook dat kan. U profiteert daarbij ook nog eens van een mooie meeneemkorting. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.  

Waar vind ik mijn Chesterfield stoel?

  Wij zijn gevestigd aan de Bornestrasse 15, in Nordhorn (DE). Op slechts een kilometer van de Nederlandse grens vindt u een ruime keuze aan Chesterfield stoelen, fauteuils en banken. U kunt bij ons maar liefst zeven dagen per week terecht. Voor meer informatie over openingstijden, routeinformatie en contactgegevens klikt u hier.   Liever meteen beginnen met shoppen? Bekijk dan direct de Chesterfield collectie in onze webshop.