Over ons

Openingstijden Nordhorn

Maandag tot vrijdag: 10.00 – 18.00 Uhr

Zaterdag: 10.00 – 17.00 Uhr

Zondag: 11.00 – 17.00 Uhr

Openingstijden Tubbergen


Woensdag tot vrijdag
: 10.00 – 17.30

Zaterdag: 10.00 – 17.00

Zondag: 12.00 – 17.00

Antiekwinkel Nostalgiepalast

Nostalgiepalast is een antiekwinkel van 8000 vierkante meter groot. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment antieke meubelen. Maar laat het predicaat antiekwinkel u niet afschrikken. U vindt naast honderden antieke meubelen ook een grote verscheidenheid nieuwe meubelen. 

Met al meer dan 25 jaar ervaring in de antiekhandel mogen wij ons kenner noemen van antieke meubelen. We reizen stad en land af, zowel binnen- als buitenland om meubelen uit te zoeken die voor u interessant kunnen zijn. We hebben het gehele proces zelf in de hand. Onze eigen chauffeurs halen met eigen vrachtwagens de antieke meubelen op en brengen deze naar onze antiekwinkel. Omdat antieke meubelen al meer dan 100 jaar mee gaan, kan het soms zijn dat deze onderhoud behoeven. Daarom hebben we in onze antiekwinkel een werkplaats. Onze professioneel restaurateurs controleren de meubels van top tot teen op eventuele beschadigingen. Mocht het nodig zijn, dan zullen zij de kasten opnieuw in de was of lak zetten. Dit zal ervoor zorgen dat ze weer beschermd zijn en een lange tijd mee kunnen gaan.

In 2023 hebben we een extra winkel geopend aan de Molenstraat 32 in 7651 AW Tubbergen (Nederland). Op meer dan 4500 vierkante meter vindt u de nieuwste trends op het gebied van meubels en decoraties. We bieden onder andere kasten en vitrines, moderne en klassieke bankstellen, bank- en eettafels, fauteuils en stoelen, lampen, tapijten en speciale ideeën voor een mooier huis.

Daarnaast bevindt zich in het complex de winkel “Goed slapen“. Hier worden hoogwaardige boxspringbedden, matrassen, hoofdkussens, dekbedden en nog veel meer aangeboden.

 

Wie zelf een indruk wil krijgen van de stijlvol ingerichte winkel, kan Nostalgiepalast – Modern Edition – in Tubbergen bezoeken op woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, evenals op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Elke zondag is de winkel bovendien geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Onze vestiging kan ook worden bezocht na telefonische afspraak op 06 53 18 15 56.

Wanneer u ervoor kiest om een prachtig antiek meubelstuk bij ons aan te schaffen, zullen onze restaurateurs nogmaals een controle uitvoeren. Eenmaal goedgekeurd worden de meubelen op professionele wijze in de vrachtwagen geladen. Omdat antieke meubelen af en toe breekbaar kunnen zijn en soms een speciale behandeling nodig hebben, pakken onze chauffeurs deze op een speciale manier in. Eenmaal ingeladen rijden ze van onze antiekwinkel naar uw huis waar zij uw nieuwe aanwinst uitpakken.

Antiekwinkel net over de grens

U vindt onze antiekwinkel net 1 kilometer over de grens bij Denekamp, Overijssel. De winkel is zeer eenvoudig te bereiken via de A1. Omdat wij zo dicht bij de Nederlandse en Duitse grens zitten, praat ons winkelpersoneel zowel Nederlands als Duits. Dit maakt het voor u als winkelbezoeker een stuk gemakkelijker om duidelijk te kunnen maken waar u exact naar op zoek bent. 

Veel meer dan een antiekwinkel

Nostalgiepalast is nog veel meer dan een antiekwinkel. We gaan namelijk ook graag met de trends van vandaag mee. Daarom vindt u naast een grote selectie antieke meubelen, ook een breed assortiment nieuwe meubelen. We hebben een kleine opsomming gemaakt welke meubelen u zowel in onze webshop als in onze antiekwinkel aantreft.

Een greep uit ons assortiment nieuwe meubels

 • Tafels
  Prachtige eet- en salontafels
 • Klepbanken
  Unieke klepbanken voor bijvoorbeeld in de keuken
 • Kasten
  Van kledingkasten tot sideboards
 • Verlichting
  Uitgebreid en veelzijdig aanbod verlichting

Uitgebreid assortiment horeca- en winkelmeubels

Nostalgiepalast is naast specialist in antieke meubelen, ook professioneel leverancier en producent van horeca- en winkelinterieur. 

U als horecaeigenaar weet als geen ander hoe belangrijk de bar in uw onderneming is. Deze vormt niet alleen het hart van uw horeca, maar dient ook als visitekaartje, aangezien uw gasten hier direct contact hebben met uw onderneming. Hetzelfde geldt voor uw winkel. Daarom kan Nostalgiepalast u helpen met een bar op maat, winkelkast en toonbank. Op onze website en in onze winkel vindt u ook een uitgebreid aanbod kant en klare meubels. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt deze bestellen op onze webshop en u zult deze binnen 14 werkdagen ontvangen. Wanneer u een van deze meubelen bij ons in de winkel koopt, kunt u deze direct meenemen.

Veel gestelde vragen

Welke producten kan ik vinden in het assortiment van jullie antiekwinkel?

In ons assortiment vindt u antieke meubelen, nieuwe meubelen, horecameubilair en winkelinrichting.

Hebben jullie ook een fysieke antiekwinkel die bezocht kan worden?

We hebben een 8000 vierkante meter grote winkel die 7 dagen in de week is geopend. Ons adres is Bornestrasse 15 in Nordhorn (DE). 

Ik wil graag online een bestelling plaatsen bij jullie antiek winkel. Hoe gaat het met bezorging?

Wanneer u online bij ons bestelt leveren wij uw bestelling gratis binnen 14 werkdagen. Onze afdeling planning belt u enkele dagen voor levering op met de exacte planning.

Waarom moet ik kiezen voor antiek winkel Nostalgiepalast?

Onze antiekwinkel is de grootste van Europa. U kunt dus een gehele dag bij ons rondkijken onder het genot van een kopje koffie.

Wat zijn de openingstijden van jullie antiekwinkel?

Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10:00 tot 18:00, op zaterdagen van 10:00 tot 17:00 en op zondagen van 11:00 tot 17:00.