Antieke Klepbanken

Toont alle 19 resultaten

Antieke klepbank kopen?

Als u een antieke klepbank wilt kopen dan bent u bij Nostalgie Palast aan het juiste adres. We hebben namelijk een groot assortiment antieke klepbanken in allerlei soorten, maten, kleuren en stijlen. En het mooiste is dat deze direct uit voorraad leverbaar zijn. Liever eerst de antieke klepbank uitproberen? Dat kan! We hebben namelijk een 8000 vierkante meter grote winkel waar wij onze klepbanken hebben opgesteld. Neemt u gerust plaats, probeer ze uit en ga naar huis met uw droommeubelstuk.

Wat is een antieke klepbank?

De klepbank is multifunctioneel in te zetten. Zoals de naam al doet vermoeden is de antieke klepbank ook een gewone houten bank. Doorgaans werd deze aan de wand gezet zonder een tafel ervoor. Denk bijvoorbeeld in een hal. De dubbele functie van de klepbank zorgt ervoor dat deze ook als opslagplaats gebruikt kan worden. Het gehele zitvlak kan namelijk omhoog worden gedraaid waardoor het opslagcompartiment zichtbaar wordt. De combinatie van deze opslagmogelijkheid en de zitfunctie zorgen voor een tijdloos meubelstuk in uw inrichting. Uiteraard is het ook geheel mogelijk om het opslag gedeelte niet te benutten. Wanneer de klepbank aan een eettafel staat kan het namelijk wat lastiger zijn om de klepbank omhoog te klappen en er wat uit te pakken. Maar als u een perfect bijpassende antieke klepbank bij uw eetkamertafel heeft gevonden vormt dat geen enkel probleem! Zoekt u in onze winkel ook leuke kussentjes uit om op de bank te leggen. Zo zorgt u voor dat extra knusse gevoel en laat u de bank nog beter bij uw inrichting passen.

Antieke klepbank in een ander kleurtje?

U zult het ongetwijfeld op instagram of pinterest tegengekomen zijn: filmpjes of foto’s waarin handige mensen een antieke klepbank helemaal eigenhandig opknappen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Naast onze grote winkel hebben wij namelijk een werkplaats waar onze professionele houtbewerkers en schilders de hele week bezig zijn om antieke meubels in de perfecte staat te brengen. Zo kunnen zij er ook voor zorgen dat de klepbank die u op het oog heeft ook in de perfecte kleur zal worden geschilderd. Dit scheelt u een hoop werk én u heeft de klepbank van uw dromen. Vraagt u via ons contactformulier, ons telefoonnummer (004959217287556) of juist aan een van onze verkoopmedewerkers in de winkel naar de mogelijkheden. Zij laten u graag zien wat er mogelijk is.

Veel meer dan antieke klepbanken

U vindt bij Nostalgiepalast veel meer dan antieke klepbanken. We hebben deze namelijk ook als nieuw gebouwde varianten. U zult zien dat het assortiment nieuwe klepbanken veel groter is dan het assortiment antieke klepbanken. Toch zult u het verschil tussen de twee nauwelijks merken. We willen er namelijk voor zorgen dat de sfeer van de oude klepbanken vastgehouden worden zodat de look en feel overeen komt. U zult ook merken dat de prijs van de nieuwe klepbanken wat lager ligt dan die van het assortiment antieke klepbanken.

Maak uw interieur compleet met onze andere meubels

Nostalgiepalast is een grote winkel met meer dan 8000 vierkante meter aan meubels, decoratie en verlichting. Wanneer u langskomt vindt u alle antieke klepbanken die u op deze pagina vindt ook in de winkel. Dit zorgt ervoor dat u de meubels kunt bekijken, aanraken en testen. Wist u trouwens dat u in de winkel nog eens korting krijgt op onze internetprijzen? Maar we hebben natuurlijk nog veel meer, wat dacht u van de volgende meubels: