Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Winkelinrichting op maat

Samen met u ontwerpen we een uniek op maat gemaakte winkelinrichting die perfect is voor elke winkel. We gaan aan de slag met uw specifieke wensen om voor een perfecte oplossing te zorgen.

Of het nu gaat om een kapperszaak, een apotheker, kleding-, meubel-, of schoenenwinkel – we bieden op maat gemaakte ontwerpen en functionele meubeloplossingen voor alle zakelijke gebieden.

 

Door middel van onze eigen werkplaats en schilderafdeling kunnen direct op maat gemaakte projecten verzorgd worden. Van eerste contact, tot tekening tot installatie en bouw in uw pand: alles door Nostalgie Palast.

 

Vrijblijvend consult:

Bent u geïnteresseerd in een winkelinrichting op maat? Bel ons dan of stuur ons een aanvraag via ons contactformulier. Wij adviseren u graag ter plaatse of in onze werkplaats, zodat alle vragen met u kunnen worden doorgenomen, uiteraard geheel vrijblijvend.

+49 (0)5921 – 72 87 556  (Lokaal tarief, Nederlands- en Duitssprekend)
info@nostalgie-palast.de (Nederlands- en Duitssprekend)

Verschillende onderdelen winkelinrichting op maat

Wij kunnen u op alle vlakken van uw nieuwe winkelinrichting van dienst zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Toonbanken op maat

  Het middelpunt van uw winkel, de toonbank. Ondanks ons grote assortiment kant en klare toonbanken, die u tevens in onze 8000 vierkante meter grote winkel kunt bekijken, is het mogelijk dat u toch nog andere wensen heeft. In onze werkplaats kunnen wij een toonbank voor u vervaardigen die de gewenste grootte, kleur of stijl heeft. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze in elke gewenste breedte, hoogte en kleur vervaardigen.

 • Winkelkasten op maat

  Eén van onze specialiteiten zijn winkelkasten op maat. Geen enkele winkel is hetzelfde. De grootte van de vakken, de diepte van de kast en eventueel extra lades zijn allemaal mogelijk. 

 • Winkelvloeren 

  Vloeren behoren ook tot de mogelijkheden. Houten winkelvloeren kunnen wij in elk oppervlakte of afmeting voor u aanleveren. 

 • Algemene winkelinrichting op maat

  Naast het op maat maken van uw meubels, zorgen wij ook voor de rest van de invulling van uw winkel. Van verlichting, zitmeubilair en decoratie, alle is mogelijk!

Contactformulier