Winkelinrichting op maat

Resultaat 1–30 van de 31 resultaten wordt getoond

Winkelinrichting op maat

Samen met u ontwerpen we een uniek op maat gemaakte winkelinrichting die perfect is voor elke winkel. We gaan aan de slag met uw specifieke wensen om voor een perfecte oplossing te zorgen. Of het nu gaat om een kapperszaak, een apotheker, kleding-, meubel-, of schoenenwinkel – we bieden op maat gemaakte ontwerpen en functionele meubeloplossingen voor alle zakelijke gebieden. Door middel van onze eigen werkplaats en schilderafdeling kunnen direct op maat gemaakte projecten verzorgd worden. Van eerste contact tot tekening naar installatie en bouw in uw pand: alles door Nostalgie Palast. Vrijblijvend consult: Bent u geïnteresseerd in een winkelinrichting op maat? Bel ons dan of stuur ons een aanvraag via ons contactformulier. Wij adviseren u graag ter plaatse of in onze werkplaats, zodat alle vragen met u kunnen worden doorgenomen, uiteraard geheel vrijblijvend. +49 (0)5921 – 72 87 556  (Lokaal tarief, Nederlands- en Duitssprekend) info@nostalgie-palast.de (Nederlands- en Duitssprekend)

 

 

Verschillende onderdelen winkelinrichting op maat

Van a-z kan Nostalgiepalast uw winkelinrichting op maat realiseren. Door jarenlange ervaring in elk onderdeel begrijpen wij wat onze klanten willen, welke mogelijkheden er zijn binnen specifieke budgetten en leveren wij altijd topkwaliteit af zodat de winkelinrichting generaties lang mee kan gaan. In allerlei facetten weten wij u te helpen. Hieronder vindt u een kleine greep uit onze werkzaamheden. Schroom niet om te vragen naar welke mogelijkheden er nog meer zijn. Want als het van hout gemaakt moet worden, dan kunnen wij het realiseren.

 • Toonbanken op maat

  Het middelpunt van uw winkel, de toonbank. Ondanks ons grote assortiment kant en klare toonbanken, die u tevens in onze 8000 vierkante meter grote winkel kunt bekijken, is het mogelijk dat u toch nog andere wensen heeft. In onze werkplaats kunnen wij een toonbank voor u vervaardigen die de gewenste grootte, kleur of stijl heeft. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het bouwen van toonbanken van groot tot klein, van uniek tot standaard. Wij begrijpen uw wensen en wij weten uw wensen om te zetten op papier, waarna we aan de slag gaan om deze wens om te zetten naar een prachtige toonbank.

 • Winkelkasten op maat

  Eén van onze specialiteiten zijn winkelkasten op maat. Geen enkele winkel is hetzelfde. De grootte van de vakken, de diepte van de kast en eventueel extra lades zijn allemaal mogelijk. Een winkelkast op maat is een complex project, maar met de juiste planning, afstemming met onze klant en professionals in onze werkplaats zorgen wij ervoor dat er een prachtig resultaat staat in uw onderneming.

 • Winkelvloeren

  Vloeren behoren ook tot de mogelijkheden. Houten winkelvloeren kunnen wij in elk oppervlakte of afmeting voor u aanleveren.

 • Algemene winkelinrichting op maat

  Naast het op maat maken van uw meubels, zorgen wij ook voor de rest van de invulling van uw winkel. Van verlichtingzitmeubilair en decoratie, alle is mogelijk!