Toonbanken

Resultaat 1–30 van de 73 resultaten wordt getoond

Houten toonbank kopen?

Een toonbank geeft uw nieuwe winkel, gerespecteerde hotel of zonnestudio een geweldige eerste indruk. Het moment dat uw klanten de lobby, welkomsthal of ruimte binnenlopen zien zij uw nieuwe toonbank. De eerste indruk is altijd de beste indruk, zoals het spreekwoord luidt. Dit geldt niet enkel voor een indruk tussen twee personen, maar ook voor de eerste indruk die uw onderneming maakt op uw klanten. De volledige aankleding van de onderneming neemt uw (potentiële) klant mee in de algemene beoordeling. Een mooie, houten toonbank kan deze eerste indruk versterken.

Toonbank als centraal punt

De toonbank vormt naast het centrale punt van uw onderneming, ook als punt waar de klant directe interactie ondervindt. Betreft uw onderneming een hotel of een dienst als een zonnebank, restaurant, huisarts, apotheker of een zwembad: de klant ervaart de houten toonbank als aanspreekpunt voor uw dienst. Door een toonbank neer te zetten geeft u het signaal af dat de klant welkom is, dat u open staat om de klant te woord te staan en dat u geeft om de uitstraling welke uw onderneming reflecteert naar buiten toe.

Toonbank in de winkel

Hetzelfde geldt voor een houten toonbank in een winkel. Waar de klant de interactie doorgaans voor het afnemen van uw dienst contact heeft bij de bovenstaande genoemde voorbeelden, heeft uw klant bij het afrekenen pas het eerste contact met uw onderneming. Omdat het om een financiële transactie betreft, wil de klant vertrouwen vanuit de onderneming. Wanneer uw toonbank dit uitstraalt, weet de klant dat zijn of haar betaalgegevens in goede handen zijn.

Toonbanken in alle soorten en maten

Geen enkele toonbank is hetzelfde, hetzelfde dat elke onderneming uniek is. Daarom is het van belang dat u goed nadenkt over wat u wilt uitstralen in uw onderneming. Dit kan bijvoorbeeld pure luxe zijn, door allerlei luxe elementen toe te voegen aan uw entree of lobby. Heeft u een winkel met bijvoorbeeld natuurlijke producten, dan kan een toonbank met natuurlijke kleuren en vormen ervoor zorgen dat alles één geheel vormt. Het kan zijn dat u tussen ons assortiment niet helemaal vindt daar waar u naar op zoek bent. Dat is geen probleem, omdat wij een eigen werkplaats hebben maar wij meubelen op maat kunnen vervaardigen. Voor u betekent dat er een grenzeloos aantal mogelijkheden bestaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u een mooi toonbank in ons assortiment heeft gezien, maar dat u deze graag in een andere kleur wilt. Dat kan! In onze werkplaats kunnen wij de gekozen toonbank in elke gewenste kleur spuiten of verven. Door onze jarenlange ervaring in het vervaardigen, restaureren en aanpassen van allerlei meubelen, van kasten tot toonbanken tot bars, zal elke toonbank perfect worden bewerkt en geleverd. Omdat wij die eigen werkplaats hebben, is het naast het simpelweg overspuiten of schilderen van een bestaande toonbank, ook mogelijk om een toonbank op maat te laten maken.  Wij komen graag bij u op locatie om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. We zullen doorgaans ter plekke een tekening voor u maken. Zo kunt u direct zien of wat u in gedachten heeft, past in het interieur. Het andere voordeel van het feit dat wij op locatie een tekening voor u kunnen uitwerken, is dat u gelijk een prijsindicatie krijgt van de te bouwen toonbank. We snappen dat het u niet direct een keuze zult maken, daarom nodigen we u ook graag uit in onze grote 8000 vierkant meter winkel. We hebben hier de toonbanken en winkelkasten al opgesteld staan. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden zoals kleuren, groottes, houtsoorten en setting. Ziet u iets wat u bevalt? Het is mogelijk om direct een toonbank uit onze winkel mee te nemen! U krijgt bij het zelf meenemen tevens een korting op onze online prijzen. Liever de toonbank laten bezorgen? Ook geen probleem. Wij hebben meerdere chauffeurs en vrachtwagens zodat u er zeker van kunt zijn dat de bestelde meubelen in goede handen zijn en in goede staat aankomen.

Zijn het antieke toonbanken?

We krijgen wel eens de vraag of we antieke toonbanken hebben of de vraag of onze toonbanken antiek zijn. Maar dat is niet zo, al onze toonbanken zijn namelijk nieuw. Wel lijken onze toonbanken antiek, omdat de look en feel gebaseerd is op verschillende populaire modellen uit het verleden.