Engelse bar

Resultaat 1–30 van de 59 resultaten wordt getoond

Het bruisend hart van ieder bruin café: de bar. De plek waar gasten samenzijn en genieten van een goed glas wijn of een ijskoud biertje. Naast gezelligheid, natuurlijk ook de plaats waar het geld binnenstroomt. Dat is zeker een investering waard, toch? Met een klassieke, Engelse bar van Nostalgiepalast Nordhorn biedt u uw gasten het allerbeste.

Wat is een Engelse bar?

U komt ze in iedere pub of bruine kroeg tegen. De Engelse bar. Een klassieke bar met kenmerkende elementen. De Engelse bar bestaat uit twee delen: een voorbar en achterbar. De voorbar heeft kenmerkende afgeronde hoeken, chromen of messing hand- en voetrelingen en verschillende dieptes in het bovenblad. Voldoende ruimte voor (tap)apparatuur en een open opslagruimte voor bierfusten en andere benodigdheden. De achterbar wordt tegen de muur geplaatst en wordt gekenmerkt door de imposante zuilen en sierlijke afwerking. Ook is de achterwand uitgerust met een spiegel. Verder biedt de achterbar nog meer opbergmogelijkheid en is deze uit te rusten met lades, planken en (schuif)deuren. Iedere Engelse bar wordt handgemaakt van topkwaliteit hout.

Afmetingen Engelse bar

Onze Engelse bars zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U vindt al een passend exemplaar vanaf 2,00 m. In onze showroom in Nordhorn vindt u altijd een ruime keus aan opgebouwde showmodellen. Zit het gewenste formaat er niet tussen? Of bent u op zoek naar een bar die net even anders is? Informeer dan bij onze specialisten. Wij zijn namelijk ook het adres voor uw bar op maat. Bekijk onze andere collecties ook eens:

  • Homebar/Huisbar/Luifelbar
  • Empire bar
  • Overige modellen

Enkele voorbeelden van bars op maat vindt u hier.

Houtsoort en houtkleur bepalen

U heeft een model gekozen, uw bar ingericht en de afmeting bepaald. Dan rest u enkel nog de houtsoort en -kleur te kiezen. Onze bars zijn verkrijgbaar in de volgende houtsoorten:

  • Mahoniehout
  • Teakhout
  • Eikenhout
  • Grenenhout
  • Beukenhout

Een houtsoort bepalend voor de houtkleur? Zeker niet. De houtsoort zegt enkel iets over de hardheid, duurzaamheid en uitstraling van het hout. Kies samen met onze experts de houtsoort die het beste bij uw wensen past. Na het kiezen van de houtsoort, kiest u een kleur naar wens. Lakken, beitsen of schilderen, laat u informeren over de mogelijkheden. Bekijk alvast onze meest gebruikte houtkleuren.

Engelse bar op maat

Voor veel horecagelegenheden biedt een standaard bar geen uitkomst, vanwege ruimtebeperkingen. Iedere ruimte vraagt om heel wat pas- en meetwerk voor de juiste inrichting. Laat het inrichten van complete horecaprojecten nou net onze specialiteit zijn. In overleg met onze klanten, experts en timmermannen ontwerpen, bouwen en monteren we uw complete project. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend ontwerp inclusief offerte aan. Meer informatie over contactgegevens vindt u hier.

Engelse bar gratis geleverd

Uw Engelse bar gratis thuis of aan de zaak geleverd? Geen probleem. Wij bezorgen uw bar gratis binnen Nederland en Duitsland. Nederlandse en Duitse eilanden uitgezonderd. Liever direct meenemen? Ook dat kan. Als u uw Engelse bar zelf afhaalt, profiteert u bovenop de scherpe prijs van onze meeneemkorting. Informeer naar de voorwaarden.

Engelse bar kopen? Kom langs in Nordhorn

Ons team van specialisten staat zeven dagen per week voor u klaar. Onze showroom is slechts vijf minuten van de Nederlandse grens gevestigd, aan de Bornestrasse 15 in Nordhorn. Bekijk hier meer informatie over onze ruime openingstijden of bel voor een afspraak daarbuiten. Bekijk nu alvast een deel van onze collectie online.