Bistrotafels

Toont alle 13 resultaten

Prachtige bistrotafels voor elke gelegenheid

Bij Nostalgiepalast vindt u een volledig assortiment horeca meubels om uw horecagelegenheid naar geheel eigen smaak in te kunnen richten. In deze inrichting kunnen uiteraard bistrotafels niet ontbreken. Deze bistrotafels komen in allerlei soorten en maten, van hout tot metaal, klassiek tot modern.

Maar wat maakt deze tafeltjes nou tot een bistrotafel? Het zijn vaak kleine tafels. De langste bistrotafel die u bij ons vindt is namelijk niet langer dan 1 meter en 20 centimeter. Maar doorgaans zijn de bistrotafels vierkant of rond. Deze zijn te vinden in de afmeting van 80 centimeter breed en daardoor ook automatisch 80 centimeter lang.

Bistrotafels rond en bistrotafels vierkant

Onze tafels komen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo hebben we vierkante bistrotafels en ronde bistrotafels in ons aanbod. Een bistrotafel vierkant is per uitstek geschikt op locaties waar u uw tafels op exacte plekken hebt staan voor een eenvoudige indeling waardoor het eenvoudiger is om overzicht te houden over de tafeltjes in uw onderneming. Kiest u voor een bistrotafel rond dan heeft u de mogelijkheid voor meer vrijheid en een speelsere indeling op uw vloer. Deze manier van indeling zorgt voor een meer organisch inrichting. Let er wel op dat u voldoende ruimte tussen de tafeltjes overhoudt om het navigeren van uw personeel en uw gasten niet te lastig te maken.

Maar of u nu een ronde bistrotafel of een vierkante bistrotafel kiest, bij Nostalgiepalast bent u zeker van kwaliteit. We hebben jarenlange ervaring in het inrichten van een groot aantal horecagelegenheden. waardoor we als geen ander weten hoe wij u het beste kunnen ondersteunen bij het uitzoeken van de perfecte bistrotafels.

Volledig aanbod bistrotafels

Wij willen u een zo volledig aanbod bistrotafels aan kunnen bieden. Daarom kiezen wij er voor om zelf voorraad te houden. Dit betekent niet alleen dat u direct antwoord krijgt op al uw vragen over de bistrotafels, maar ook dat we ze snel kunnen leveren. Wij leveren uw bestelling met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs bij u af.

Daarnaast is het mogelijk om de bistrotafels eerst te komen bekijken. In Nordhorn vindt u onze winkel en showroom van wel 8000 vierkante meter groot. Hier staan de bistrotafels voor u opgesteld, waardoor u plaats kunt nemen aan de tafels, en waar u deze kunt voelen en uitproberen. Enthousiast geworden? Het is zelfs mogelijk om de tafels direct zelf mee te nemen. Vraag onze medewerkers ook naar de extra korting die wij bieden wanneer u bestellingen zelf af komt halen.

Naast bistrotafels een volledig horeca aanbod

Met enkel een bistrotafel kunt u uw horeca gelegenheid natuurlijk niet vullen. Daarom treft u bij ons een uitgebreide selectie horecameubilair. Een kleine opsomming:

 • Complete bars
  Een prachtig en uitgebreid assortiment bars in allerlei soorten en maten. Zit er niet tussen waar u naar op zoek bent? Wij maken ook een bar op maat
 • Barkrukken
  Wat is een bar zonder een barkruk? Breed uiteenlopende stijlen barkrukken
 • Horecaverlichting
  Bepaal de sfeer met onze horecaverlichting
 • Statafels
  Klassieke statafels en de moderne tegenhanger, voor elke inrichting de perfecte statafel

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een bistrotafel het beste schoonmaken & onderhouden?

Het beste kunnen onze bistrotafels schoongemaakt worden met een licht vochtig doekje. Doe dit niet met chemische middeltjes, die kunnen het hout beschadigen.

Kan ik als particulier ook een bistrotafel bij jullie aanschaffen?

Het is mogelijk om als zowel particulier als zakelijke klant online bij ons te bestellen. Het is ook mogelijk om vrij binnen te lopen in onze winkel en showroom om de bistrotafels te bekijken.

Welke houtsoorten zijn er te vinden in jullie bistrotafel-assortiment?

Onze bistrotafels zijn te verkrijgen in de houtsoort teak. We hebben ook een selectie metalen tafels in onze winkel en online.

Rekenen jullie een hoog tarief voor het verzenden van een bistrotafel?

Wanneer u online bij ons bestelt, dan geniet u direct van gratis verzending. Het is tevens mogelijk om de artikelen bij ons in de winkel af te halen.