Chesterfield banken

Resultaat 1–30 van de 95 resultaten wordt getoond

U zoekt een Chesterfield bankstel, fauteuil of stoel? Dan moet u bij Nostalgiepalast Nordhorn zijn. Wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie Chesterfield meubelen. U vindt bij ons onder andere banstellen, zithoeken, fauteuils, stoelen hockers en meer.

Wat is een Chesterfield bankstel?

De Chesterfieldstijl is al zo’n tweehonderd jaar terug te vinden in huiskamers over de hele wereld. Chesterfield stijl inderdaad. Wij krijgen vaak de vraag of we meubels hebben van het merk Chesterfield. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is Chesterfield een stijl en geen merk. Van oorsprong komen deze chique meubels uit Engeland, maar tegenwoordig wordt de beroemde meubelstijl over de hele wereld geproduceerd. Chesterfield bankstellen en andere zitmeubels zijn herkenbaar aan hun typische uitstraling. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leder, een genagelde voorkant, ingeslagen knopen en een ruitpatroon. Chesterfield meubels zijn in vele varianten verkrijgbaar. Van bankstel tot bijpassende hocker, van rood tot traditioneel zwart of bruin. Voor ieder interieur is er een passend Chesterfield bankstel te vinden.

Hoe herken ik een echt Chesterfield bankstel?

Zoals we al eerder noemden, bestaat er geen ‘echt’ Chesterfield bankstel. Chesterfield is dus een meubelstijl en geen specifiek merk. U kunt in principe geen ‘nep’ Chesterfield kopen. Er zit wel degelijk een groot verschil in kwaliteit tussen de Chesterfield meubels die op de markt zijn. Let goed op de kwaliteit van het leder en het stik-/vouwwerk. Onze Chesterfield bankstellen en stoelen zijn enkel afkomstig van gerenommeerde fabrikanten, bij wij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zij werken enkel met de beste leersoorten en vakmannen. Met onze Chesterfield meubels haalt u jarenlang zitplezier in huis.

Onderhoud Chesterfield bankstel

Klanten stellen vaak de vraag: ‘Hoe onderhoud ik een Chesterfield bankstel?’ Dat is heel gemakkelijk. U onderhoudt het leder met ledercreme. Natuurlijk zijn ook deze onderhoudscremes verkrijgbaar in onze showroom. Onze specialisten bieden u graag advies.

Chesterfield bankstel gratis thuis geleverd

Koopt u een Chesterfield bankstel bij Nostalgiepalast? Dan leveren wij deze helemaal gratis bij u aan huis. Wij leveren binnen heel Nederland en Duitsland, met uitzondering van de Nederlandse en Duitse eilanden, artikelen in de categorie afhaalprijzen en afgeprijsde artikelen. Wij beschikken over een eigen wagenpark en leveren de meubels snel en onbeschadigd bij u thuis af. Uw nieuwe aankoop liever direct meenemen? Maak dan gebruik van onze speciale aanbieding. Wanneer u uw aankoop zelf meeneemt, profiteert u namelijk van een mooie meeneemkorting. Vraag onze specialisten naar de voorwaarden.

Hier vindt u uw Chesterfield bankstel

U vindt onze showroom in Nordhorn (DE), slechts vijf minuten van de Nederlandse grens. Aan de Bornestrasse 15 vindt u een ruime keuze aan Chesterfield meubels. Wij zijn zeven dagen per week geopend en parkeren is gratis! Meer informatie over routeinformatie, openingstijden en contactgegevens vindt u hier. Meteen shoppen? Bekijk dan de Chesterfield collectie in onze webshop.