Hanglampen

Toont alle 21 resultaten

Klassieke hanglampen koop je bij Nostalgie Palast

Bij Nostalgie Palast vindt u een prachtig aanbod hanglampen in een grote verscheidenheid soorten en maten. Van klassiek tot modern en alles wat daar tussenin zit.

Wanneer u onze 8000 vierkante meter grote winkel bezoekt kunt u er niet omheen. Waar u ook kijkt vindt u ons aanbod hanglampen. De meest in het oog springend zijn onze grote kroonluchters. Deze verdienen op onze website zelfs een apart plekje. Deze specifieke hanglampen zijn bedoeld voor bijvoorbeeld een grote eetkamer. Hier hangt deze lamp niet alleen om de ruimte goed te kunnen verlichten, maar ook de tafel waar uw gasten aan het genieten zijn van een heerlijk diner. De kristallen laten het licht dansen door de kamer waardoor een schitterend schouwspel ontstaat. De klassieke look van de hanglamp versterk het luxe gevoel.

Ook voor industriële hanglampen bent u bij ons aan het juiste adres

Industriële hanglampen behoren ook tot ons uitgebreide assortiment. Wij kopen originele hanglampen op uit oude fabriekshallen, scholen en bedrijven. Deze voorzien wij vervolgens van nieuwe bedrading waardoor deze weer helemaal bij de tijd zijn. Zo heeft u een echte originele industriële hanglamp die volledig veilig aan te sluiten is. Met een ketting gemaakt van metalen schakels hangt u eenvoudig deze hanglamp op aan het plafond. Sluit de kabeltjes aan, draai een (LED-)lamp in de lamp en u geniet van uw nieuwe lamp.

Deze hanglampen kunnen we ook voorzien van een moderne look. Denk aan een koperen en zilverkleurige laag waardoor deze geheel de trend van dit moment volgen.

Nog veel meer dan hanglampen bij Nostalgie Palast

Naast verlichting vindt u ook een groot assortiment andere decoratieve artikelen, maar ook een volledig assortiment meubels om uw winkel mee in te kunnen richten.

Een kleine greep uit ons assortiment: