Marmer Beelden

Toont alle 26 resultaten

Grote selectie marmer beelden

In de beeldentuin van Nostalgiepalast Nordhorn vindt u een uitgebreide selectie marmer beelden. Uniek gevormde beelden van hoogwaardige kwaliteit in verschillende prijsklassen.

Een marmer beeld is een unieke toevoeging aan uw woning en zorgt voor een extra luxe touch. Wanneer uw woning of tuin hier geschikt voor is, dan zal het beeld op gaan in zijn omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige welkomsthal waar u marmeren vloeren heeft en met een prachtige kroonluchter. Als middelpunt of aan weerszijden in uw hal een marmer beeld waardoor de entree een schitterende eerste indruk achter weet te laten op uw gasten. In ons aanbod marmer beelden vindt u een grote verscheidenheid aan wat de beelden vertonen. Denk aan vrouwelijke en mannelijke beelden in marmer, maar ook dieren worden vaak afgebeeld in marmer.

Waarom marmeren beelden kiezen?

Het is u wellicht opgevallen dat beelden van marmer prijzig kunnen zijn. Dit komt door meerdere factoren. Zo zijn marmeren beelden, in tegenstelling tot beelden van beton, erg duurzaam. Marmer is een erg hard materiaal en slijtvast en is goed bestand tegen de elementen. Dit betekent dat u de beelden veilig buiten neer kunt zetten zonder dat deze verweren door bijvoorbeeld regen. Mocht het beeld wat groene aanslag vertonen dan is deze eenvoudig te reinigen. Daarnaast is het vervaardigen van beelden uit marmer een tijdrovende klus. Door de vele uren die worden besteed om elk detail tot leven te brengen, zal het marmeren beeld ook in waarde stijgen.

Kwaliteit omdat marmeren beelden met de hand zijn gemaakt

Zoals hierboven al even benoemd is zijn marmeren beelden doorgaans met de hand bewerkt. Zo worden de beelden uit 1 blok massief marmer gemaakt. Met een beiteltje wordt voorzichtig en met grote zorg details aangebracht. Op deze manier worden gezichtsuitdrukkingen gemaakt die levensecht lijken. Let ook vooral op kleding die nauwkeurig is uitgehakt in de marmer beelden. Stoffen realistisch namaken is een kunst op zich en laat de ware vaardigheid van de beeldhouwer zien.

Andere unieke marmeren beelden

Zoals u wellicht al heeft opgemerkt is ons assortiment breder dan enkel beelden van marmer, zo hebben wel ook een selectie zuilen van marmer. Deze zuilen, ook in zwart/groen/blauw marmer te verkrijgen zijn perfect om een prachtige bos bloemen op te zetten of om een klein beeldje op neer te zetten.

Daarnaast vindt u in ons assortiment tafelbladen van marmer. Deze marmeren tafelbladen zijn voorzien van verschillende motieven en komen in diverse kleuren, waaronder een prachtige rode kleur.

Uitgebreide selectie tuindecoratie

Naast een mooie selectie marmer beelden vindt u nog veel meer tuindecoratie. Hieronder vindt u een kleine opsomming wat u nog meer in de beeldentuin van Nostalgiepalast kunt aantreffen.

  • Betonnen beelden
    Bent u op zoek naar een goedkoper alternatief voor marmeren beelden, dan kunt u eens een kijkje nemen in onze selectie betonnen beelden. Ook hier vindt u verschillende soorten stijlen als dieren en mensen.
  • Bronzen beelden
    Een ander alternatief voor onze beelden van verschillende steensoorten zijn bronzen tuinbeelden. Deze beelden zijn net als de stenen tegenhangers van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van veel detail. Doordat u ook antieke bronzen beelden in ons assortiment vindt, zal het u niet ontgaan zijn dat deze door de jaren heen een mooie patina hebben ontwikkeld.
  • Fonteinen
    Wilt u een meer speelse ervaring, neem dan een kijkje tussen onze fonteinen. Deze waterpartijen zorgen voor een organische toevoeging aan uw tuin.

Bekijk dit alles bij Nostalgiepalast

U vindt deze beelden, fonteinen en nog veel meer in onze 8000 vierkante meter grote winkel. Net 1 kilometer over de Nederlands/Duitse grens bent u 7 dagen in de week welkom in onze winkel. Onze Nederlandssprekend personeel adviseert u graag.

Veel gestelde vragen

Ik ben op zoek naar een marmeren beeld. Kan ik jullie assortiment in een showroom bekijken?

Dat kan zeker. Onze beelden staan in onze 8000 m2 grote showroom. Deze is 7 dagen in de week geopend.

Is een marmeren beeld ook geschikt om te plaatsen in de tuin?

Een marmeren beeld is bij uitstek geschikt om te plaatsen in de tuin. Marmer is namelijk er goed bestand tegen allerlei weersinvloeden.

Beelden in marmer aanschaffen, waar moet je op letten?

Een marmeren beeld kan erg zwaar zijn. Let er daarom op bij aanschaf dat het beeld op een stevige ondergrond staat.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn marmeren beeld mooi blijft?

Marmeren beelden dienen weinig onderhoud. Indien er toch een verkleuring optreedt of er groeit wat op het beeld, dan kan het beeld met een sponsje worden afgenomen.

Is het mogelijk om het marmeren beeld thuis te laten afleveren?

Wanneer u een marmeren beeld op onze website bestelt dan leveren wij deze gratis bij u thuis af. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.