Biedermeiermeubels

Resultaat 1–30 van de 212 resultaten wordt getoond

Biedermeier meubels kopen?

Bent u op zoek naar echte authentieke Biedermeier meubels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment Biedermeiermeubels. Altijd vele verschillende modellen uit voorraad leverbaar.

Wat zijn biedermeier meubels?

Authentieke meubels met een typische Biedermeierstijl zijn gemaakt vanaf omstreeks 1815 in Duitsland en Oostenrijk. De meubels zien er elegant, maar sober uit en moesten een huiselijk gevoel creëren. In de meubels zien we vaak gebogen en ronde vormen terug. De Biedermeierstijl was een reactie op de voorafgaande Empirestijl, die bekend staat om de nogal uitgesproken en decadente meubels.

Houtsoorten
Ons assortiment Biedermeier meubels bestaan uit vele houtsoorten. Mahonie- en grenenhout zijn in de Biedermeierstijl veel voorkomend. De mahoniehouten meubels zijn veelal afgewerkt met schellak politoer. De grenenhouten meubels zijn vaak onbehandeld (blanke, lichte houtkleur). Een kast naar wens gevonden, maar op zoek naar een andere kleur? Geen probleem. Wij kunnen onze Biedermeier kasten in iedere gewenste kleur leveren.

Antieke meubels

Bent u op zoek naar andere bijpassende meubels, die passen bij uw Biedermeier meubels? Of zoekt u een antieke kast in een andere stijl? Bekijk dan ook eens de rest van ons assortiment antieke meubels. Wij importeren onze meubels rechtstreeks uit Duitsland en restaureren in onze eigen werkplaats.

Uw biedermeier meubels gratis geleverd!

Al onze Biedermeier meubels worden gratis bij u thuis geleverd. Wij beschikken over een eigen wagenpark en leveren uw kast snel en gratis bij u af. Onze bezorgservice is beschikbaar in heel Nederland en Duitsland, met uitzondering van de Nederlandse & Duitse eilanden en artikelen in de categorie aanbiedingen & afhaalprijzen.

Uw net gekochte Biedermeier meubels liever meteen meenemen? Geen probleem! U profiteert daarbij ook nog eens van onze meeneemkorting. Vraag een van onze specialisten naar de voorwaarden.

Zo vindt u ons
Onze showroom is gevestigd in Nordhorn (DE), aan de Bornestrasse 15. Op maar vijf minuten afstand van de Nederlandse grens. Bekijk meer routeinformatie hier. Wij zijn zeven dagen per week geopend:

  • Maandag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 11.00 – 17.00 uur

Liever op uw gemak vanuit huis winkelen? Bezoek dan nu onze webshop.