Lambrisering

Toont alle 10 resultaten

Lambrisering Café

Bent u op zoek naar lambrisering voor uw café, dan bent u bij Nostalgie Palast aan het juiste adres. Wij leveren lambrisering uit voorraad maar wij kunnen ook lambrisering op maat voor u leveren. Lambrisering is onmiskenbaar in een kroeg. U zult merken dat uw gasten vaag tegen een muur aan zitten met een stoel of dat de tafel tegen de muur aan staat. Dit kan ervoor zorgen dat er beschadigingen ontstaan. Wanneer uw muren langs de looproute lopen, zult u zien dat deze snel vies worden. Op geschilderde muren of muren met pleister kan dit voor lelijke verkleuringen zorgen die lastig verwijderen te zijn. Vaak betekent dit dat deze vlekken enkel te verwijderen zijn dan er opnieuw overheen te schilderen. Door gebruik te maken van lambrisering in uw café beschermt u deze muur van beschadigingen en tegen verkleuren. Het hout dat wordt gebruikt voor de lambrisering is namelijk goed schoon te houden en is bestand tegen intensief gebruik. Niet alleen zal café lambrisering uw muren beschermen, het zal ook nog eens voor een mooie uitstraling zorgen. Door warme kleuren te gebruiken in combinatie met hout zorgt u ervoor dat uw café een gezellige uitstraling krijgt waardoor u gasten maar al te graag terugkeren. Onze lambrisering is geschikt voor uw bruine cafe of kroeg en straalt die typische café look uit. Onze lambrisering kan bestaan uit de volgende houtsoorten:

  • Eikenhout
  • Teakhout
  • Mahonie
  • Notenhout

Onze lambrisering leveren wij gratis bij uw (bruine) café, kroeg of restaurant. Bestel direct online of vraag naar de mogelijkheden voor lambrisering op maat.

Meer dan lambrisering voor uw café

Naast de volledige lambrisering van uw café, zijn wij in veel meer markten thuis. Wat dacht u van een bar op maat, een barblad op maat of een houten cafévloer? Omdat wij een eigen werkplaats hebben en jarenlange ervaring hebben met volledige horecainrichting, hoeft u niet naar tal verschillende partijen op zoek om uw project te volbrengen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt langs komen in onze 8000 vierkante meter grote winkel om enkele van onze barren, lambrisering en horecainrichting te bekijken. Alles wat u ziet kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Ook voor thuis zorgen wij dat u erg goed bij zit

Naast een groot assortiment horecameubels (en horeca lambrisering) vindt u bij ons ook een groot assortiment meubels voor bij u thuis. In onze 8000 vierkante meter grote winkel en showroom vindt u meubels voor elke kamer en voor elke hoek van de kamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Tafels
  • Stoelen
  • Banken
  • Kasten

We hebben het hier alleen nog maar over nieuwe meubels, maar wist u dat wij bekend staan om onze antieke meubelen? Zo hebben wij honderden antieke kasten in ons assortiment opgenomen. In onze werkplaats worden deze van top tot teen geïnspecteerd, zo nodig vakkundig gerepareerd en weer netjes in de was of lak gezet. Dit is onze manier van kwaliteitswaarborging. In elke stap van het proces, net zoals met de horeca lambrisering, zijn we betrokken zodat we exact de kwaliteit kunnen bepalen omdat we alles zelf in de hand hebben. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw cafe lambrisering volledig aansluit bij de rest van uw interieur. Een mooi geheel zorgt juist voor die onvergetelijke momenten waardoor uw gast beslist weer terugkomen om nogmaals een leuke avond te beleven.