Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Vragen? Neem contact op!

  Bezoek onze winkel

  Meubelhuis Nostalgiepalast biedt u 8000 vierkante meter verschillende woonspecialiteiten, zoals horeca, winkelinrichting en woonmeubelen in allerlei stijlen, van klassiek tot modern. Tevens veel decoratie zoals woonaccessoires en kroonluchters.

  Woonmeubelen heeft Nostalgiepalast in alle stijlen, onder andere teak, eiken, whitewash, klassiek en antiek. Wij kunnen ook uw complete horecainrichting verzorgen. In onze eigen werkplaats worden restauraties verricht en onze klokkenmaker is een man van deze tijd.

  Wij spreken ook Nederlands!

  Bornestraße 15, 48529 Nordhorn

   +49 (0)5921 – 72 87 556

   +49 (0)151 – 115 67 760
   +31 (0)6 53 18 15 56

   info@nostalgie-palast.de

   USt-Id.nr. DE 247 08 21 89