Statafels

Resultaat 1–30 van de 38 resultaten wordt getoond

Houten statafels

U kent uiteraard de statafels die doorgaans op tuinfeestjes onder een party tent staan: plastic blad en aluminium pootjes. Bij Nostalgie Palast vindt u deze niet, maar hier vindt u juist de traditionele houten statafels en statafels met vaste, stevige metalen of houten poten.

Ons assortiment statafels

In ons assortiment statafels vindt u een brede selectie van allerlei stijlen, soorten en maten. We nemen u eens mee door de selectie:

  • Traditioneel Onze meest traditionele statafels zijn de houten statafels, deze komen in een ronde en vierkante variant. Deze zijn doorgaans voorzien van een mooie arm- en voetleuning, gemaakt van messing. Deze is ook in een breed formaat te verkrijgen
  • Tegen de wand We hebben ook houten statafels die tegen een wand aan gemonteerd dienen te worden. Deze langwerpige statafels zijn zeer stevig en vormen door de wandbevestiging voor een ruimtebesparende oplossing
  • Bartafels In ons assortiment vindt u ook een grote en stevige bartafels. Deze statafels kenmerken zich door het massieve middengedeelte en voetsteun. Deze doorgaans veelhoekige statafels geven een solide look en staan erg stevig
  • Vierkante/langwerpige statafels Dan vindt u nog onze basic houten statafels, vaak gemaakt van teak. Deze tafels zijn geschikt om comfortabele barkrukken aan te zetten en om de gasten een hapje aan te laten eten. Deze tafels hebben vaak een groter oppervlakte en bieden genoeg ruimte aan weerszijden om enkele borden en glazen op kwijt te kunnen. Deze zijn zowel inclusief en exclusief ingebouwde voetsteunen te verkrijgen.

Toebehoren bij statafels

De naam van de statafel suggereert eigenlijk dat je er niet aan plaats kunt nemen. Uiteraard is dit wel mogelijk. Daarom vindt u in ons uitgebreide assortiment ook een grote collectie barkrukken. We hebben de traditionele houten barkrukken, zonder en met rugleuning, zoals u kent uit de meeste kroegen. Maar het kan ook een stukje luxer. Wat denk u van bijvoorbeeld Chesterfield barkrukken of krukken met leer. We hebben ons assortiment statafels en barkrukken opgesteld in onze showroom en winkel. Zo kunt u plaats nemen aan de tafels en en de barkrukken om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Deze staan in onze ingerichte barafdeling, waar u kunt zien of de statafels en barkrukken bij elkaar passen. U bent vrij om te schuiven en te verzetten om verschillende combinaties te proberen.

Veel meer dan houten statafels

U vindt in onze 8000 vierkante meter grote winkel en showroom nog veel meer naast onze uitgebreide selectie houten statafels. Nostalgie Palast is namelijk al jarenlang specialist in volledige horeca inrichting. In onze winkel treft u een brede selectie met alles wat u maar nodig heeft om uw eigen horecagelegenheid in te kunnen richten. Wat dacht u van:

  • Een grote selectie houten bars Nostalgie Palast is al jarenlang specialist in houten bars in allerlei soorten en maten. Van grote Queen bars tot kleine luifelbars en een bar voor thuis. We hebben honderden bars direct op voorraad en uitgestald in onze winkel. Ziet u tussen onze brede selectie aan bars toch niet geheel waar u naar op zoek bent, dan maken uw uw bar volledig op maat. Onze houtbewerkingspecialisten kunnen namelijk vanuit een tekening die wij samen met u hebben opgesteld de bar die u voor u ziet volledig te kunnen produceren.
  • Horeca verlichting Een goed lichtplan is uitermate belangrijk wanneer u een horeca gelegenheid van klasse wilt neerzetten. Een goed verlicht etablissement zorgt voor een goede sfeer en kan de nadruk leggen op belangrijke onderdelen van uw zaak. Bekijk daarom ook onze horeca verlichting.
  • Barkrukken en zitmeubilair Om uw inrichting compleet te maken wilt u dat uw gasten comfortabel plaats kunnen nemen in uw zaak. We bieden daarom een breed assortiment aan barkrukken, denk aan de traditionele houten barkrukken tot aan de luxe chesterfield barkrukken met leer en rugleuning.

Veel gestelde vragen

Hoe hoog moet een bartafel zijn?

Een bartafel is gemiddeld 115 centimeter hoog. Dit mag een paar centimeter afwijken. Veel hoger of lager zal ongemakkelijk voelen.