Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,5 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,5 62 reviews

 • Avatar VisualHolland ★★★★★ een jaar geleden
  Absolutely fantastic service, the personnel is honest and does not overpromise.My partner and I ordered a Chesterfield couch here, which at first appeared to be … Lees hele review undeliverable at the very last moment. However, Nostalgiepalast managed to make another couch available to us, which was delivered a couple of days later.The delivery driver was of great help with bringin the couch into our apartment, through a narrow 30s stairwell.Well done!
 • Avatar Jenny Grundei ★★★★ een jaar geleden
  Wer das Besondere sucht ,wird hier bestimmt fündig
 • Avatar Mario Geiken ★★★★★ een jaar geleden

sterren
Elke dag geopend

Kledingkasten

Resultaat 1–30 van de 69 resultaten wordt getoond

Antieke kledingkast kopen?

Wilt u een antieke kledingkast kopen? Dan bent u bij Nostalgiepalast aan het juiste adres! We hebben namelijk een grote collectie antieke kledingkasten, misschien wel de grootste collectie van Europa. De meubels die u bij ons online ziet staan waarbij vermeld staat dat ze direct te koop zijn, zijn te bezichtigen in onze winkel.

Antieke kledingkasten in allerlei soorten, maten en stijlen

Onze antieke kasten zijn allemaal door ons zelf aangekocht bij particulieren of als partij. Deze zijn eerst grondig geïnspecteerd op bijvoorbeeld houtrot en eventueel houtworm. Door onze professionele chauffeurs worden deze vervolgens meegenomen naar onze restaurateurs. Nostalgiepalast heeft een eigen werkplaats met professionele restaurateurs en houtbewerkers. Door de jarenlange ervaring in houtbewerking en restauratie van antieke meubelen weten zijn verweerde kleuren, eventueel scheurtjes en andere kleine gebreken vakkundig te verhelpen. De antieke kasten worden, indien nodig, opnieuw in de was of in de lak gezet zodat ze extra beschermd zijn en nóg een flink aantal jaren mee kunnen gaan.

U zult onze antieke kledingkasten aantreffen in onder andere de volgende stijlen:

 • Gründerzeit
  De Gründerzeit wordt getypeerd als een periode van voorspoed. Door onder andere de industrialisatie was er meer ruimte om grote bestedingen te doen, zo was er bijvoorbeeld meer geld om luxere meubels aan te schaffen.
 • Jugendstil
  De term Jugendstil is bij ons beter bekend als art-nouveau. Dit tijdperk kenmerkt zich door a-symmetrische, fleurige en organische beelden. Dit doet zich vooral voor bij kunstobjecten zoals schilderijen en schilderingen op panden. Echter ontwierpen diezelfde kunstenaars ook veel meubels. Mede door deze ontwerpen en diezelfde periode als de Jugendstil viel, worden deze antieke kledingkasten Jugendstil benoemd
 • Louis Philippe
  De Franse tegenhanger van het Duitse Biedermeier. De stijl is een combinatie van onder andere rococo en bepaalde neostijlen.

Als de bovenstaande stijlen u niet zoveel zeggen is dat natuurlijk geen probleem, het gaat er uiteindelijk om wat u van de kast vindt. Kijkt u daarom gerust rond tussen alle stijlen, soorten en maten. Wellicht ziet u een antieke kledingkast in een stijl die u nog helemaal niet in gedachten had. U kunt in onze 8000 vierkante meter grote winkel ook om suggesties vragen aan onze ervaren medewerkers. We kunnen het begrijpen dat het soms lastig kan zijn om door het grote assortiment alles te kunnen zien. Onze medewerkers weten precies waar alle meubels staan, dus bij een goede omschrijving loopt u misschien wel weg met de antieke kledingkast van uw dromen.

Ons (online) assortiment wordt dagelijks bijgewerkt. Wekelijks krijgen wij nieuwe meubels binnen die wij controleren, zonodig schoonmaken en professionele op de foto zetten. Houd onze website dus in de gaten om regelmatig de eerste te zijn die bijvoorbeeld ons nieuwe assortiment krijgt te zien!

Bekijk onze antieke kledingkasten in onze showroom en winkel

De winkel en showroom van Nostalgiepalast is 8000 vierkante meter groot. Hierin hebben wij honderden nieuwe en antieke kasten staan, maar ook andere meubelen. Een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment:

Wist u dat u in onze winkel extra korting krijgt op onze antieke meubelen? Laat u daarom verrassen door een extra lage prijs en een uitgebreid assortiment. Bekijk onze contactgegevens.

Liever uw antieke kledingkast laten bezorgen?

We begrijpen dat zo’n grote aankoop (in de letterlijke zin) als een antieke kledingkast soms een uitdaging kan vormen tijdens het transport. Daarom hebben we bij Nostalgiepalast eigen vrachtwagens en chauffeurs in dienst ervoor te zorgen dat uw aankoop in perfecte staat bij u afgeleverd wordt. Wanneer er een kast wordt verkocht, wordt deze een laatste keer gecontroleerd op eventuele gebreken. Daarna wordt deze netjes ingepakt in onze vrachtwagen, eventueel met beschermende folie. De meubelen worden voorzichtig in een van onze vrachtwagens geladen. Wanneer de antieke kast bij u aankomt helpen onze chauffeurs om uw aankoop netjes naar binnen te dragen (zorg bij echt grote aankopen wel voor extra hulp, maar naar de mogelijkheden).