Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 34 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ 3 weken geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 6 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Antieke Kluizen

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Voor een antieke kluis of brandkast bent u bij Nostalgie Palast aan het juiste adres. Wij hebben deze namelijk in allerlei soorten maten. Bekijk ons huidige assortiment hieronder.
Antieke originele kluizen
Onze antieke kluizen en brandkasten zijn allen origineel. De kluizen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Niet enkel onze buffetkasten zijn in Biedermeierstijl, maar ook onze brandkasten. Het minimale en simpele ontwerp kenmerkt zicht direct aan de Biedermeier.

Ook in Gründerzeit zijn onze antieke kluizen en brandkasten te verkrijgen. De Gründerzeit is direct te herkennen in de uitlopende bovenkant en iets ingevallen deur.
Gerestaureerde antieke kluizen
Onze kluizen zijn doorgaans gerestaureerd of in origineel staat. Vele zijn voorzien van een mooie laklaag. De authentieke kleuren zorgen voor een nostalgische look. Wij voorzien deze tevens van (originele) sleutels, waardoor ze niet enkel als decoratie dienen maar ook geschikt zijn om daadwerkelijk waardevolle goederen in op te bergen.
Jaartallen antieke kluizen
De antieke kluizen hebben variërende jaartallen. Zo komt de oudste kluis uit ongeveer 1880. Dit bouwjaar kenmerkt zicht in de duidelijke Gründerzeit- en Biedermeierstijl.

Vanwege het hoge gewicht dient er rekening gehouden worden met het vervoer, mocht u dit zelf doen. Bij Nostalgie Palast bieden wij gratis verzending op onze producten, zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Filter op prijs
Filter op breedte
Filter op lengte
Filter op hoogte