Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Barok Spiegels

Toont alle 23 resultaten

Barok spiegel kopen?

Zo gevonden en gekocht bij Nostalgiepalast Nordhorn. Wij bieden u een ruim en gevarieerd assortiment barok spiegels. Zowel antiek als nieuw. Direct uit voorraad leverbaar.

Wat is een barok spiegel?

Barok spiegels en barokstijl in het algemeen, zijn te herkennen aan de rijke versiering. Vaak wordt gedacht dat de barokstijl afkomstig is uit Frankrijk, maar deze stijl vindt zijn oorsprong in Italië. Rond het jaar 1600 vinden we hier de eerste barokmeubels terug. De stijl kreeg pas zijn echte bekendheid door koning Lodelijk de veertiende, inderdaad de koning van Frankrijk.

Barok meubels zijn vrij grof en groot van vorm en kent vele versieringen en ornamenten. Deze stijl zien we dan ook duidelijk terug in barok spiegels. In meubels zien we vaak gebogen en ronde vormen terug. Barok spiegels hebben vele gedraaide vormen in de lijst en de spiegel is veelal afgewerkt met een facetrand. De kleuren goud en zilver zijn het meest voorkomend.

Oude & nieuwe barok spiegels

In onze showroom vindt u zowel oude als nieuw barok spiegels. De nieuwe barok spiegels zijn geheel gemaakt in originele barokstijl en passen perfect bij uw antieke barok meubels.

Assortiment barok meubels

Behalve barok spiegels, beschikken wij ook over een uitgebreid assortiment barok meubels. U vindt bij ons onder andere:

 • Commodes
 • Bureaumeubels
 • Tafels
 • Vitrines & kasten
 • Zitmeubelen
 • Accessoires

Gratis aan huis geleverd

Vervoert u uw barok spiegel liever niet zelf? Dat snappen wij helemaal. Daarom leveren wij uw barok spiegel bij u thuis af. En dat nog gratis ook! Wij maken uitsluitend gebruik van ons eigen wagenpark en garanderen daarmee een snelle levering, waarbij uw aankoop onbeschadigd blijft. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, plannen wij onze ritten in naar regio.

Beschikt u over eigen vervoer en wilt u uw barok spiegel meteen meenemen? Profiteer dan van ons afhaalvoordeel. Wanneer u uw aankoop direct meeneemt, kunt u gebruikmaken van een mooie meeneemkorting. Is dat even meegenomen! Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Plan uw bezoek

In onze showroom beschikken we over maar liefst 8.000 m² aan woonideeën. Wij zijn gevestigd aan de Bornestrasse 15 in Nordhorn (DE). Op slechts een kilometer rijden vanaf de Nederlandse grens. Wij zijn maar liefst zeven dagen per week geopend. Voor meer informatie betreft openingstijden en routeinformatie klikt u hier.  

Winkelt u liever op uw gemak vanuit huis? Bekijk dan het aanbod in onze webshop.