Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,5 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,5 62 reviews

  • Avatar VisualHolland ★★★★★ een jaar geleden
    Absolutely fantastic service, the personnel is honest and does not overpromise.My partner and I ordered a Chesterfield couch here, which at first appeared to be … Lees hele review undeliverable at the very last moment. However, Nostalgiepalast managed to make another couch available to us, which was delivered a couple of days later.The delivery driver was of great help with bringin the couch into our apartment, through a narrow 30s stairwell.Well done!
  • Avatar Jenny Grundei ★★★★ een jaar geleden
    Wer das Besondere sucht ,wird hier bestimmt fündig
  • Avatar Mario Geiken ★★★★★ een jaar geleden

sterren
Elke dag geopend

Chesterfield meubels

Resultaat 1–30 van de 107 resultaten wordt getoond

  • Chesterfield Fauteuil Leder Wit…

    1.199 1.007,56 excl. btw In winkelmand

Chesterfield meubels kopen?

Bij Nostalgiepalast vindt u een breed en afwisselend assortiment chesterfield meubels. Wat dacht u van de volgende categorieën:

Wat zijn Chesterfield meubels?

Wellicht komt de term chesterfield meubels u wel bekend voor. Maar wist u dat chesterfield geen merk, maar een type meubel is? Het kenmerkt zich door enkele specifieke karakteristieken.

Wanneer u een chesterfield meubel ziet, dan is één detail niet te missen: de bekleding is gecapitonneerd. Dit houdt in dat de bekleding niet alleen is vastgemaakt aan de naden, maar ook in het midden van de zitten. Hierdoor ontstaan bollingen in de bekleding. Deze bollingen zijn altijd terug te zien in Chesterfield meubels.

Bestaan er dan echte op neppe chesterfields? Eigenlijk niet. Iedereen is vrij Chesterfield banken, stoelen en krukken te produceren. Deze vrijheid zorgt ervoor dat een grote verscheidenheid ontstaat in de kwaliteit van al deze meubelen. Controleer dus daarom altijd zelf de kwaliteit goed van hetgeen wat u wilt gaan aanschaffen. Bij Nostalgiepalast kunt u al onze chesterfield meubels bekijken, voelen en uitproberen. Op deze manier is het mogelijk om zelf de kwaliteit te evalueren en een weloverwogen keuze te kunnen maken.