Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Mangohouten meubels

Toont alle 39 resultaten

Wat is mangohout?

Worden mangohouten meubels nou echt gemaakt van een mangoboom? Klopt helemaal! Meubels gemaakt van mangohout zijn in Nederland nog maar relatief kort op de markt, maar razend populair. In andere landen is deze houtsoort al veel langer bekend. Mangohout is dus afkomstig van de mangoboom. De fruitboom groeit voornamelijk in Australië en Zuidoost-Azië.

Kenmerken mangohout

Mangohout heeft van nature een lichte, warme kleur en staat bekend om de vele vlammen en nerven in het hout. Deze vlammen en nerven maken ieder meubelstuk uniek. Behalve mooi, is mangohout ook erg duurzaam en milieuvriendelijk. Dit komt mede doordat het hout pas wordt gebruikt als de boom geen vruchten meer draagt. De boom krijgt een tweede leven als meubelstuk en vervolgens wordt er een nieuwe boom voor in de plaats geplant. De houtsoort kan tegen een stootje en is ook nog eens heel betaalbaar.

Mangohouten meubels

Mangohout is hip! We zien steeds meer mangohouten meubels op de Nederlandse markt. De houtsoort wordt vooral toegepast op industriële meubels. De warme houtsoort geeft i.c.m. metalen frames een stoere uitstraling aan elk interieur. Ook jouw industriële interieur wordt heel betaalbaar met mangohout. 

Onze collecties

Nostalgiepalast Nordhorn beschikt over een uitgebreide collectie mangohouten meubels. Onze collectie verandert voortdurend en wordt wekelijks aangevuld. Bekijk het huidige aanbod:

 • Collectie industrial design & mangohouten meubels

Onderhout mangohout

Mangohout is een zeer gebruiksvriendelijke houtsoort en behoeft weinig onderhoud. Uw meubels eenmaal per jaar licht inwrijven met bijenwas is voldoende om het hout mooi en levendig te houden.

Worden mijn mangohouten meubels thuis geleverd?
Al onze mangohouten meubels in onze webshop worden gratis bij u thuisbezorgd. Met uitzondering van bezorging op de Nederlandse en Duitse eilanden. De meeste mangohouten producten zijn op voorraad, informeer bij bestelling naar de levertijd van het door u bestelde product.

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunt u ons ruime assortiment mangohouten meubels zelf bekijken. Wij zijn gevestigd aan de Bornestraße 15 in Nordhorn, op slechts vijf minuten van de Nederlandse grens. U kunt zeven dagen per week bij ons terecht! Bekijk onze openingstijden en contactinformatie hier.