Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,5 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,5 62 reviews

 • Avatar VisualHolland ★★★★★ een jaar geleden
  Absolutely fantastic service, the personnel is honest and does not overpromise.My partner and I ordered a Chesterfield couch here, which at first appeared to be … Lees hele review undeliverable at the very last moment. However, Nostalgiepalast managed to make another couch available to us, which was delivered a couple of days later.The delivery driver was of great help with bringin the couch into our apartment, through a narrow 30s stairwell.Well done!
 • Avatar Jenny Grundei ★★★★ een jaar geleden
  Wer das Besondere sucht ,wird hier bestimmt fündig
 • Avatar Mario Geiken ★★★★★ een jaar geleden

sterren
Elke dag geopend

Houten café vloer

Bij Nostalgie Palast zijn we experts in het vervaardigen van een bar op maat, barbladen op maat en achterbars op maat. Om uw cafe of kroeg compleet te maken, kan een mooie houten café vloer niet ontbreken. 

In onze 8000 vierkante meter grote winkel vindt u al enkele voorbeelden van reeds gelegde café vloeren. Deze zijn gelegd in ons bargedeelte, waar wij tientallen bars hebben opgesteld. Op deze manier krijgt u een perfect beeld van hoe deze vloer er uit komt te zien als deze in uw onderneming komt te liggen. 

Het is mogelijk om de vloeren onbehandeld te krijgen, maar vanwege het intensieve gebruik en de kans dat er vocht op de vloer komt, raden wij aan om de vloer wel te laten behandelen om de levensduur te verhogen.

In onze winkel vindt u eiken en grenen vloeren. Deze kunnen wij direct uit voorraad leveren of op maat laten maken voor u. 

We hebben een eigen werkplaats en jarenlange ervaring. Neem direct contact op.

Vraag naar de mogelijkheden.

Parketvloer Eiken – Onbehandeld

Deze parketvloer is gemaakt van massief eiken. De bewerking van de vloer zorgt voor een nostalgische optiek. 

 • Lengte 2,00 m
 • Breedte 0,20 m
 • Dikte 2,5 cm

Parketvloeren Grenen – Onbehandeld

Grenen vloer met veer en groef, zowel zijkant als kopse kanten. 

 • 2,4 mm dik
 • 2 meter lang
 • 19 centimeter breed

Vraag informatie aan

Wij helpen u graag aan de perfecte houten café vloer. U kunt contact opnemen via de onderstaande contactgegevens of via het contactformulier hieronder.

 +49 (0)5921 – 72 87 556 (Nederlandssprekend)
 info@nostalgie-palast.de

  Een houten café vloer uit voorraad en op maat

  U vindt bij ons kant en klare vloerpanelen voor in uw café. Maar we kunnen het goed begrijpen dat u specifieke wensen heeft wat betreft afwerking of bepaalde kleuren. We willen u daarom uitnodigen om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden van een café vloer op maat door te nemen.

  Wij weten als geen ander dat horecainrichting tegen een stootje moet kunnen. Voor een cafe vloer geldt dit misschien nog wel meer. De vele bewegingen die u gasten maken kunnen ervoor zorgen dat de vloer slijtplekken vertoont. Daarom is het van belang dat de panelen goed afgewerkt zijn waardoor ze minder snel slijten. In de natte horeca komt het veelal voor dat bijvoorbeeld drankjes op de vloer vallen en dat er flink nat gedweild wordt. Hout en (veel) vocht gaan vaak niet samen zonder dat het hout hiervoor beschermd is. Daarom zorgen wij ervoor dat uw nieuwe café vloer een goede beschermlaag krijgt wanneer u hier voor kiest. Let er wel op dat de vloeren die u hierboven aantreft onbehandeld zijn. Dit doen we zodat u de vrije keus heeft de panelen naar eigen wens te behandelen, te laten behandelen door een andere partij of natuurlijk door ons laat doen.

  Volledige horeca inrichting

  U kunt bij Nostalgiepalast ook uw volledige horeca inrichting laten doen. Wij hebben namelijk een eigen werkplaats met ervaren personeel waar wij restaureren en vervaardigen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een bar op maat, barkrukken, horeca lambrisering of verlichting voor in uw bar. 

  U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze 8000 vierkante meter grote winkel. Hier vindt u de bovenstaande artikelen uitgestald. Dat betekent dat u kunt plaatsnemen aan de tafels, onze stoelen uit kunt proberen en zelfs volledige barinrichting kunt bekijken. Ook voor de particulier vindt u honderden artikelen.