Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Lambrisering op maat

Lambrisering op maat is onder ander een van onze specialiteiten. In onze werkplaats maken wij volledig naar uw ontwerp lambrisering op maat. Door jarenlange ervaring weten wij wat er mogelijk is en kunnen wij tegen een scherpe prijs voor u aan de slag gaan. 

Neem contact met ons op door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier en geef uw wensen door!

We kunnen lambrisering op maat maken met de volgende houtsoorten:

 • Mahonie
 • Noten
 • Kersen

Doorgaans zijn de wandpanelen vaste breedtes, maar omdat wij beginnen bij een tekening, kunnen wij de lambrisering volledig op maat maken. Elke snek, detail en afmeting kan geheel naar wens worden aangepast. Ook in de was zetten, beitsen of schilderen behoort tot de mogelijkheden.

Waarom lambrisering aan laten brengen?

Houten wandpanelen zoals lambrisering zorgen ervoor dat de muur erachter beschermd blijft. Deze bescherming is bijvoorbeeld bedoeld wanneer er veel bezoekers langs de wand lopen of zelfs tegen de wand aan gaan staan. De lambrisering beschermt dan de achterliggende wand wanneer een bezoeker bijvoorbeeld met zijn of haar schoenen tegen de wand aan gaat staan. Lambrisering is eenvoudig schoon te maken. Ook kan deze van een lak of beits worden voorzien waardoor deze ook waterafstotend wordt. Dit is voordelig wanneer de wand staat op een plek waar bijvoorbeeld dranken omgestoten kunnen worden.

Mocht de lambrisering dan onverhoopt toch beschadigd raken, dan kan elk paneel vervangen worden. Door de tussenliggende latten los te schroeven kan het paneel verwijderd en weer vervangen worden. 

Lambrisering kan ook worden aangebracht op plekken waar er veel geschoven wordt met stoelen. Wanneer men met stoelen gaat schuiven dan bestaat de kans dat de stoel de wand raakt en eventueel beschadigd. 

Lambrisering als decoratie

Uiteraard is bescherming niet het enige pluspunt van het laten maken van lambrisering op maat. De muur laten bekleden met lambrisering geeft een zekere luxe uitstraling aan uw etablissement. Doordat er verschillende stijlen, kleuren en afmetingen bestaan van de lambrisering, is bijna elke gewenste look mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de standaard kroeg waar een donkere, mahoniehout-kleur lambrisering aan de muur hangt. Naast de donkere, zware kleuren die vaak in een bruine kroeg worden gebruikt, kunnen we de lambrisering ook in lichte kleuren leveren. In een restaurant met een mooie open ruimte staat een half hoge lambrisering is wit of creme erg mooi. Dit voorkomt dat de ruimte kleiner wordt als er donkere kleuren gebruikt worden.

Vraag informatie over onze lambrisering op maat aan

  Een greep uit ons vaste assortiment

  Een greep uit ons assortiment lambrisering

  Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment van lambrisering. We hebben voor een groot aantal klanten al lambrisering op maat mogen leveren. We kunnen u daardoor laten zien wat wij al hebben mogen verwezenlijken voor een groot verscheidenheid aan klanten.

  U zult zien dat we niet enkel de ‘standaard’ maten lambrisering hebben gemaakt. Zo hebben we voor een klant hoge lambrisering van 2 meter 45 op maat gemaakt. Het bovenste gedeelte is daarna voorzien van vliesbehang. De panelen zijn gemaakt van eikenhout, wat betekent dat de panelen gedegen kwaliteit zijn en lang mee zullen gaan. Tevens zijn deze wandpanelen voorzien van een antiek look. Het is naast lambrisering van eikenhout ook mogelijk om ze te laten maken in teakhout of grenenhout. 

  Het mooie van de kant en klare lambrisering is dat we enkele van deze soorten lambrisering al direct uit voorraad kunnen leveren. Dat betekent dat uw project een vertraging op hoeft te leveren en uw direct de lambrisering door ons kunt laten bezorgen óf u kunt de lambrisering natuurlijk komen ophalen in onze 8000m2 grote winkel.

  U kunt de lambrisering bij ons in de winkel vrijblijvend komen bekijken. We hebben enkele wandpanelen al bevestigd in onze showroom waar ook onze bars, barkrukken en toebehoren staan opgesteld. Dit geeft u een volledig beeld hoe de lambrisering oogt in een bar-setting.

  Schroom niet om contact met ons op te nemen, we leggen u graag alles uit over de mogelijkheden van onze lambrisering!