Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,5 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,5 62 reviews

 • Avatar VisualHolland ★★★★★ een jaar geleden
  Absolutely fantastic service, the personnel is honest and does not overpromise.My partner and I ordered a Chesterfield couch here, which at first appeared to be … Lees hele review undeliverable at the very last moment. However, Nostalgiepalast managed to make another couch available to us, which was delivered a couple of days later.The delivery driver was of great help with bringin the couch into our apartment, through a narrow 30s stairwell.Well done!
 • Avatar Jenny Grundei ★★★★ een jaar geleden
  Wer das Besondere sucht ,wird hier bestimmt fündig
 • Avatar Mario Geiken ★★★★★ een jaar geleden

sterren
Elke dag geopend

Lambrisering op maat

Lambrisering op maat is onder ander een van onze specialiteiten. In onze werkplaats maken wij volledig naar uw ontwerp lambrisering op maat. Door jarenlange ervaring weten wij wat er mogelijk is en kunnen wij tegen een scherpe prijs voor u aan de slag gaan. 

Neem contact met ons op door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier en geef uw wensen door!

We kunnen lambrisering op maat maken met de volgende houtsoorten:

 • Mahonie
 • Noten
 • Kersen

Doorgaans zijn de wandpanelen vaste breedtes, maar omdat wij beginnen bij een tekening, kunnen wij de lambrisering volledig op maat maken. Elke snek, detail en afmeting kan geheel naar wens worden aangepast. Ook in de was zetten, beitsen of schilderen behoort tot de mogelijkheden.

Waarom lambrisering aan laten brengen?

Houten wandpanelen zoals lambrisering zorgen ervoor dat de muur erachter beschermd blijft. Deze bescherming is bijvoorbeeld bedoeld wanneer er veel bezoekers langs de wand lopen of zelfs tegen de wand aan gaan staan. De lambrisering beschermt dan de achterliggende wand wanneer een bezoeker bijvoorbeeld met zijn of haar schoenen tegen de wand aan gaat staan. Lambrisering is eenvoudig schoon te maken. Ook kan deze van een lak of beits worden voorzien waardoor deze ook waterafstotend wordt. Dit is voordelig wanneer de wand staat op een plek waar bijvoorbeeld dranken omgestoten kunnen worden.

Mocht de lambrisering dan onverhoopt toch beschadigd raken, dan kan elk paneel vervangen worden. Door de tussenliggende latten los te schroeven kan het paneel verwijderd en weer vervangen worden. 

Lambrisering kan ook worden aangebracht op plekken waar er veel geschoven wordt met stoelen. Wanneer men met stoelen gaat schuiven dan bestaat de kans dat de stoel de wand raakt en eventueel beschadigt. 

Lambrisering als decoratie

Uiteraard is bescherming niet het enige pluspunt bij het laten maken van lambrisering op maat. De muur laten bekleden met lambrisering geeft een zekere luxe uitstraling aan uw etablissement. Doordat er verschillende stijlen, kleuren en afmetingen bestaan van de lambrisering, is bijna elke gewenste look mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de standaard kroeg waar een donkere, mahoniehout-kleur lambrisering aan de muur hangt. Naast de donkere, zware kleuren die vaak in een bruine kroeg worden gebruikt, kunnen we de lambrisering ook in lichte kleuren leveren. In een restaurant met een mooie open ruimte staat een half hoge lambrisering in wit of creme erg mooi. Dit voorkomt dat de ruimte kleiner wordt als er donkere kleuren gebruikt worden.

Vraag informatie over onze lambrisering op maat aan

  Een greep uit ons vaste assortiment

  Een greep uit ons assortiment lambrisering

  Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment van lambrisering. We hebben voor een groot aantal klanten al lambrisering op maat mogen leveren. We kunnen u daardoor laten zien wat wij al hebben mogen verwezenlijken voor een groot verscheidenheid aan klanten.

  U zult zien dat we niet enkel de ‘standaard’ maten lambrisering hebben gemaakt. Zo hebben we voor een klant hoge lambrisering van 2 meter 45 op maat gemaakt. Het bovenste gedeelte is daarna voorzien van vliesbehang. De panelen zijn gemaakt van eikenhout, wat betekent dat de panelen gedegen kwaliteit zijn en lang mee zullen gaan. Tevens zijn deze wandpanelen voorzien van een antiek look. Het is naast lambrisering van eikenhout ook mogelijk om ze te laten maken in teakhout of grenenhout. 

  Het mooie van de kant en klare lambrisering is dat we enkele van deze soorten lambrisering al direct uit voorraad kunnen leveren. Dat betekent dat uw project geen vertraging op hoeft te leveren en u direct de lambrisering door ons kunt laten bezorgen óf u kunt de lambrisering natuurlijk op komen halen in onze 8000m2 grote winkel.

  U kunt de lambrisering bij ons in de winkel vrijblijvend komen bekijken. We hebben enkele wandpanelen al bevestigd in onze showroom waar ook onze bars, barkrukken en toebehoren staan opgesteld. Dit geeft u een volledig beeld hoe de lambrisering oogt in een baromgeving.

  Schroom niet om contact met ons op te nemen, we leggen u graag alles uit over de mogelijkheden van onze lambrisering!