Winkelinrichting

Resultaat 1–30 van de 384 resultaten wordt getoond

Winkelinrichting

Uw gehele winkelinrichting vindt u bij Nostalgie Palast. Of het nu gaat om een eye catcher van een toonbank, een grote multifunctionele winkelkast, sfeervolle verlichting of decoratie: bij ons slaagt u gegarandeerd. Wij hebben namelijk alles om uw winkelinrichting compleet te maken. In onze 8000 vierkante meter grote winkel en showroom vindt u waar u naar op zoek bent. We hebben de gehele winkelinrichting voor u uitgestald, waardoor u direct een goed beeld krijgt van hoe de winkel eruit komen te zien.

Houten winkelinrichting kopen?

Wij richten ons graag op de authentieke winkelinrichting look. Daarom gebruiken we hoofdzakelijk hout om onze toonbanken en winkelkasten mee te bouwen. In onze eigen werkplaats bouwen onze professionele houtbewerkers snel en netjes een volledige winkelinrichting van hout. Uiteraard is het mogelijk om ook direct een van onze vele houten winkelkasten en toonbanken uit de winkel mee te nemen, we hebben zowel showmodellen als geheel nieuwe producten voor u klaarstaan. Heeft u zelf iets in gedachten of passen de bestaande maten of kleuren niet bij uw interieur? Geen probleem! We kunnen ook een volledige winkelinrichting op maat voor u maken. Een van onze medewerkers helpt u graag om alles op papier te zetten, van maten tot details en houtsoorten.

Antieke winkelinrichting

Als u op zoek bent naar een antieke winkelinrichting, maar niet het risico wil lopen van een antieke winkelinrichting, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De winkelinrichting die wij in onze winkel hebben staan en in de webshop te koop aanbieden heeft die typische antieke look, maar is wel volledig nieuw. Hierdoor loopt u geen risico dat het hout mogelijk verrot is of dat er zich houtworm in het hout bevindt. Wist u dat het mogelijk is om een volledig nieuwe kast te laten maken, maar dat het hout wat gebruikt wordt wel echt oud/antiek is? Dit hout is behandeld tegen allerlei kwaaltjes als houtworm en met de hand uitgezocht. We zullen dan op dezelfde manier deze kast voor u gaan bouwen, echter met oud hout waardoor de kast of toonbank die echte antieke look heeft. U zult versteld staan van het resultaat.

Verlichting voor uw winkelinrichting

Verlichting voor uw winkelinrichting is uitermate belangrijk. Niet enkel om uw producten de spotlight te bieden die het verdient, maar ook om de juiste professionele sfeer neer te zetten om het vertrouwen richting te klant uit te stralen. We weten als geen ander dat smaken verschillen en dat geen enkele winkelinrichting hetzelfde is. Daarom hebben wij winkelverlichting in zowel klassieke en traditionele stijl, als modern en zelfs extravagant. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een industriële look? Neem dan eens een kijkje tussen onze industriële verlichting. Op zoek naar klassiek? We hebben een breed assortiment kroonluchters voor die extravagante, klassieke look.

Decoratie voor uw winkel

Bij Nostalgie Palast vindt u niet alleen het noodzakelijke, als toonbanken en winkelkasten, maar ook decoratie. Wilt u een bepaalde sfeer neerzetten, de aandacht naar een specifieke hoek trekken of een spraakmakende eye catcher in uw winkel neerzetten? We hebben een groot assortiment unieke objecten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote, gekleurde antieke kluis. Dit statige en zware object trekt direct de aandacht. Wist u dat onze kluizen niet alleen als decoratie functioneren, maar dat deze daadwerkelijk te gebruiken zijn? We hebben de kluizen namelijk volledig gerestaureerd en u krijgt de (originele) sleutels erbij. De dikke kluisdeuren zorgen ervoor dat uw waardevolle spullen veilig liggen.

Winkelinrichting van Nostalgie Palast

U kunt onze volledige assortiment winkelinrichting bekijken in onze winkel. We hebben namelijk de winkelkasten, toonbanken en decoratie die u op onze website ziet staan ook in onze winkel staan. Zo kunt u kijken, voelen en proberen. We zitten net 1 kilometer over de Duitse grens. Tot snel!