Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Toonbanken

Resultaat 1–51 van de 96 resultaten wordt getoond

Houten toonbank kopen?

Een toonbank geeft uw nieuwe winkel, gerespecteerde hotel of zonnestudio een geweldige eerste indruk. Het moment dat uw klanten de lobby, welkomsthal of ruimte binnenlopen zien zijn uw nieuwe toonbank. De eerste indruk als altijd de beste indruk, zoals het spreekwoord luidt. Dit geldt niet enkel voor een indruk tussen twee personen, maar ook voor de eerste indruk die uw onderneming maakt op uw klanten. De volledige aankleding van de onderneming neemt uw (potentiele) klant mee in de algemene beoordeling. Een mooie, houten toonbank kan deze eerste indruk versterken.

Toonbank als centraal punt

De toonbank vormt naast het centrale punt van uw onderneming, ook als punt waar de klant directe interactie ondervindt. Betreft uw onderneming een hotel of een dienst als een zonnebank, restaurant, huisarts, apotheker of een zwembad: de klant ervaart de houten toonbank als aanspreekpunt voor uw dienst. Door een toonbank neer te zetten geeft u het signaal af dat de klant welkom is, dat u open staat om de klant te woord te staan en dat u geeft om de uitstraling welke uw onderneming reflecteert naar buiten toe.

Toonbank in de winkel

Hetzelfde geldt voor een houten toonbank in een winkel. Waar de klant de interactie doorgaans voor het afnemen van uw dienst contact heeft bij de bovenstaande genoemde voorbeelden, heeft uw klant bij het afrekenen pas het eerste contact met uw onderneming. Omdat het om een financiële transactie betreft, wil de klant vertrouwen vanuit de onderneming. Wanneer uw toonbank dit uitstraalt, weet de klant dat zijn of haar betaalgegevens in goede handen zijn.