Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Horeca lambrisering

Toont alle 11 resultaten

Lambrisering op maat 

Lambrisering kroeg

Bent u op zoek naar lambrisering voor uw café, dan bent u bij Nostalgie Palast aan het juiste adres. Wij leveren lambrisering uit voorraad maar wij kunnen ook lambrisering op maat voor uw leveren.

Onze lambrisering is geschikt voor uw bruine cafe of kroeg en straalt die typische café look uit. Onze lambrisering kan bestaan uit de volgende houtsoorten:

 • Eikenhout
 • Teakhout
 • Mahonie
 • Notenhout

Onze lambrisering leveren wij gratis bij uw (bruin) café, kroeg of restaurant. Bestel direct online of vraag naar de mogelijkheden voor lambrisering op maat.

Meer dan lambrisering voor uw café

Naast de volledige lambrisering van uw café, zijn wij in veel meer markten thuis. Wat dacht u van een bar op maat, een barblad op maat of een houten cafévloer? Omdat wij een eigen werkplaats hebben en jarenlange ervaring hebben met volledige horecainrichting, hoeft u niet naar tal verschillende partijen op zoek om uw project te volbrengen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt langs komen in onze 8000 vierkante meter grote winkel om enkel van onze barren, lambrisering en horecainrichting te bekijken. Alles wat u ziet kunnen wij direct uit voorraad leveren.