Gratis verzending in Nederland en Duitsland Klanten geven ons 4,6 van de 5

Nostalgiepalast Nordhorn

Bornestraße 15, Nordhorn

4,6 36 reviews

 • Avatar Edward Preger ★★★★★ een maand geleden
  Geweldig veel keuze en een goede service. Een bezoek aan de winkel of de site meer dan waard. Aanrader!
 • Avatar Bas ter Beek ★★★★★ 9 maanden geleden
  Nostalgiepalast heeft een heel grote winkel. Als je hier naartoe gaat moet je echt wel een middagje uittrekken om alles te kunnen zien. We hebben alles in de winkel … Lees hele review in alle rust kunnen bekijken.
  We dachten in eerste instantie, vanwege de naam, dat de winkel vooral veel antieke spullen zou hebben. Maar niets blijkt minder waar. Weliswaar kan je ook je hart ophalen voor allerlei oude kasten, tafels en decoratie, maar wij zijn tevreden naar huis gegaan met een nieuwe kloostertafel. In de winkel loopt voornamelijk Nederlandstalig personeel rond, wat voor ons wel handig was aangezien ons Duits vrij beperkt is. In overleg met het winkelpersoneel hebben wij de tafel niet zelf hoeven meenemen, maar is deze bij ons thuis geleverd. We hebben geen stoelen gezien die er bij passen, maar ze hebben ons aangeraden om op de website te kijken van Nostalgiepalast mocht er eventueel nog niets nieuws bij komen.
  Kortom: leuke en grote winkel om rond te neuzen, ook als je niet persé iets nodig hebt!
 • Avatar Dennis Weener ★★★★★ 7 maanden geleden
  Heel veel keuze... Machtig!

sterren
Elke dag geopend

Houten Barblad op maat

Naast een volledige horecainrichting op maat of complete bar op maat, kan Nostalgie Palast ook uw houten barblad op maat produceren en leveren.

Wij hebben al jarenlange ervaring met het vervaardigen van houten barmeubels. Van voorbar, tot achterbar, tot lambrisering en vloeren. Dat betekent dat wij naast een complete bar, ook baronderdelen kunnen produceren. Een houten barblad op maat is een specifieke klus. Naast dat een bar grote houten panelen vereist, is de afwerking ook van groot belang.

Een barblad wordt intensief gebruikt, dient goed tegen vocht te kunnen en tegen een stootje kunnen.

Houtsoorten barblad op maat

De barbladen kunnen wij in verschillende afmetingen leveren, maar misschien nog wel belangrijker: in verschillende houtsoorten. Namelijk:

 • Teak
 • Grenen

Barleuning

Uiteraard kunnen wij uw bar of barblad ook voorzien van een barleuning. Er zijn diverse diameters mogelijk (16mm, 25mm, 40mm of 50,8mm, vraag naar de beschikbaarheid). Deze barleuning is gemaakt van rvs (eerste foto) of messing (tweede foto). Een messing barleuning geeft de bar een warme look, terwijl een rvs barleuning een moderne, strakke look geeft.

Wilt u een barblad op maat laten maken door Nostalgie Palast? Neem dan contact met ons op en samen bespreken we de mogelijkheden. Onder het contactformulier vindt u een overzicht van enkele van onze barren wie we uit voorraad kunnen leveren.

Neem contact op
info@nostalgie-palast.de

+49 (0)5921 – 72 87 556

Contactformulier